Home » Uitje voor de herfstvakantie: Dagje uit naar Wildlands

Uitje voor de herfstvakantie: Dagje uit naar Wildlands

Een pretpark of dierentuin bezoeken is een leuk uitstapje tijdens de vakanties. Dit jaar zijn wij naar Wildlands geweest. Van te voren had ik tickets via airmiles.nl gekocht. Als ik anderen mag geloven, is Wildlands fantastisch of helemaal niks. Wat wij ervan vonden? Dat laat ik je zo weten.

Dagje uit naar Wildlands

Wildlands heeft 3 gedeelten, Jungola, Serenga en Nortica. Wij zijn begonnen bij Serenga. Dat paste mooi bij de dag aangezien het een mooie warme zomerse dag was. In de Serenga waan je je in de savanne. Je kunt heel dichtbij sommige dieren komen, zelfs aaien. Bij sommige dieren moet je dat vooral niet willen en sta je gelukkig op een afstand. Bij de Leeuwenberg bijvoorbeeld.

Naar Wildlands als uitje voor de herfstvakantie

Spelen in Serenga

Erg leuk is dat je op Serenga Safari kunt. Een kort ritje in een oude truck. De meiden vonden dat maar al te stoer. Dichtbij de Bavianenarena hebben wij een pauze gehouden en lekker genoten van onze meegebrachte lunch. Voordat wij de Serenga uitliepen konden de meiden zich even uitleven in de overdekte speelgedeelte. Direct aan het begin is er een grote zandbak met toestellen. Daar wilden ze natuurlijk in. Voor oudere kinderen is er een gedeelte met water en klimtoestellen. Het zag er leuk uit. Wanneer je doorloopt kom je bij de speeltoestellen voor kleine kinderen. Deze zijn wat minder hoog en de ondergrond is minder hard.

Met de boot door Jungola

Ook de Jungola is leuk! De kinderen waren erg onder de indruk van de grote vlinders en de slingerapen. Maar het boottochtje vonden ze toch het allerleukst. Dat is inderdaad echt een aanrader. Helaas hebben wij niet veel van Nortica gezien. Gelukkig nog wel de pinguïns en enkele zeehonden. Het was te warm voor de ijsberen, die waren lekker binnen. Ook de kinderen hadden last van de warmte, aan het eind van de middag waren zij er ook klaar mee. Volgende keer beginnen wij bij Nortica. Ik ben benieuwd hoe het daar verder is.

Uitje voor de herfstvakantie

Was ons betreft is Wildlands een dikke aanrader! Ideaal als uitje voor de herfstvakantie. Wij hebben een leuke dag gehad. Er is genoeg te zien en te doen voor jong en oud.

 

Meer lezen over dagjes uit?

Met korting naar Safaripark Beekse Bergen? VakantieVeilingen!
Hellendoorn; een familiepark gericht op alle leeftijden
Hoera! Het pretparkseizoen is van start
Is dit de Beste kermis? | over de kermis in Best
Ons dagje uit naar kinderpretpark Julianatoren was één groot feest!

 ••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond