Home » Weekendtip | Gratis je Tripp Trapp laten graveren bij de pop-up store

Weekendtip | Gratis je Tripp Trapp laten graveren bij de pop-up store

Als ik zeg noem een kinderstoel dat in geen interieur misstaat is de kans groot dat je Tripp Trapp roept. Een klassiekertje, maar dan wel één dat met de tijd mee gaat. Niet voor niets is de Stokke Tripp Trapp zo enorm populair. Om het tijdloze design te vieren opent dit weekend een pop-up store in Amsterdam. Neem je ruggesteuntje mee want je kunt je Tripp Trapp laten graveren.

Aan tafel!

Iets wat we nu zo gewoon zijn, bleek in 1972 (toen het ontwerp het licht zag) revolutionair te zijn. Het was toen namelijk voor het eerst dat kinderen op dezelfde hoogte als de rest van het gezin aan tafel konden schuiven. Ik kan het me niet eens voorstellen, maar ooit was dat dus wel anders. Vanaf het prille begin was de Tripp Trapp ontworpen om met een kind mee te groeien. En dat doet het. Een echte Chair for life dus.

Over groeien gesproken, deze stoel van Stokke is niet voor niets zo enorm populair. Het verstelbare ontwerp geeft je de mogelijkheid om het stoel (zowel in de hoogte als in de diepte) eenvoudig aan je kind aan te passen. Zo creëer je een leven lang een fijne en ergonomische zitplek. De populariteit is ook mede te danken aan de scala van kleuren. Zo heb je altijd een stoel dat bij je interieur past. Midnight blue en Plum Purple zijn de nieuwste kleuren voor de Tripp Trapp.

Midnight Blue (nachtblauw) doet denken aan prachtige avondhemels tijdens sterrennachten. Plum Purple (pruimenpaars) aan smakelijk, vers geoogst fruit.

De Tripp Trapp® gallery

Om het tijdloze karakter van de Chair for Life te vieren, opent Stokke op vrijdag 7 en zaterdag 8 september in hartje Amsterdam een tijdelijke Tripp Trapp® gallery voor het hele gezin. Er is veel te zien en te beleven. Uiteraard is er een leuke expositie over de Stokke kinderstoel. Ook kun je diverse workshops volgen van bijvoorbeeld kunstenaar Selwyn Senatori, model & fotograaf Kim FeenstraMerel von Carlsburg van The Green Happiness, kinderslaapcoach Susanne Willekes en Janine Breukhoven-Kho van lifestyle platform Prêt-à-Pregnant.

En zoals gezegd kun je ook je Tripp Trapp laten graveren met de naam van je kindje. Vergeet het ruggesteuntje van je stoel niet mee te nenen.  Als klap op de vuurpijl is er een professionele fotograaf die een mooi portret van het hele gezin kan maken. Leuk!

Waar: POPUP9, Runstraat 25, Amsterdam – gratis toegang. Wanneer: Vrijdag 7 en zaterdag 8 september, dagelijks geopend van 10.00u tot 18.00u.

Tripp Trapp laten graveren

Wil je wel je Tripp Trapp laten graveren, maar lukt het dit weekend niet om naar de Stokke pop-up te gaan? Gelukkig kun je de komende tijd ook naar een Stokke verkooppunt bij jou in de buurt.

•De Boezemvriend, Amsterdam – 14 en 15 september 2018
•Babypark, Barendrecht – 21 en 22 september 2018
•Baby-Dump, Almere – 28 en 29 september 2018
•Kindercompagnie, Lithoijen – 5 en 6 oktober 2018
•Baby & Tiener, Capelle aan den IJssel – 12 en 13 oktober 2018
•BabyPlanet, Drachten – 19 en 20 oktober 2018
•Van Asten Babysuperstore, Tilburg – 26 en 27 oktober 2018
•Babypark, Heerlen – 26 en 27 oktober 2018

 ••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond