Home » Travel size producten van Newpharma

Travel size producten van Newpharma

Van Newpharma kreeg ik afgelopen week een box met allemaal producten die ik mocht gaan reviewen. Newpharma is de grootste online apotheek van België maar groeit nu ook in Nederland en in Frankrijk. Ik was erg benieuwd naar wat er allemaal in de doos zou zitten. Ik hou namelijk enorm van verzorgende producten en vind cremepjes etc echt heerlijk!

Inhoud Newpharma box

En dit zat er allemaal in mijn gekregen doos…

Galénic make-up tas

Volgens mij had mijn kind geroken dat deze binnen zou komen, aangezien hij zo vriendelijk was om met mijn make-up te spelen (nee ik heb geen dochter) waardoor er een paar dingen kapot gingen en mijn normale make-up tasje vies was en niet echt meer bruikbaar dus. Enfin, het tasje. Niet te groot, niet te klein. Eigenlijk het perfecte maatje voor als je op reis gaat en niet persé al je make-up mee wilt en/of hoeft mee te nemen. Design van de tas vind ik heel mooi! Ik vind wit sowieso heel mooi, door de kleuren is het toch strak, de vorm van het tasje is iets minder strak maar dat maakt het weer minder standaard wat ik dan weer leuk vind. Leuk detail aan dit tasje vind ik het zilveren ritsje!

Micellaire water Uriage

Heerlijk verfrissend en zacht voor de huid. Je hebt niet veel nodig en de huid voelt daarna ook echt schoon en fris aan! Make up ging er super makkelijk af, inclusief mijn matte lipstick die echt 2 dagen perfect kan blijven zitten waar ik normaal best wel voor moet schuren.

Tandpasta Himalaya

Was erg benieuwd naar de smaak van deze tandpasta. Verpakking ziet er verder niet echt speciaal uit, gewoon als een normale tandpasta. De kleur van de tandpasta vond ik er gek uit zien! Toen ik de kleur zag was ik bang dat de tandpasta zelf een vieze smaak zou hebben. Gelukkig was dit niet zo, smaakte naar tandpasta maar in iets lichtere vorm en met een apart maar niet vies bijsmaakje. Mijn tanden voelden wel echt heel schoon aan na het poetsen met deze tandpasta! Schoner dan als ik poets met een andere tandpasta. En je hebt ook niet veel nodig want hij schuimt namelijk ook goed.

Vichy lotion perfectionerende reiniging

Voor de gevoelige huid, en ja die heb ik. Ik heb heel snel hele droge huid en dan zo’n velletjes in mijn gezicht. Helaas was ik van deze niet heel erge fan, want mijn huid voelde een beetje trekkend aan na het gebruiken van dit product. Ik vond het product wel lekker ruiken!

 

Galénic stralende huid booster

Oké we beginnen met de kleur. ROZE! Mijn favoriete kleur, maar het ziet er ook fris en vrolijk uit, het potje zelf vind ik ook mooi. In de roze creme, het lijkt eigenlijk meer op een gel, zitten een soort van rode balletjes die “kapot” gaan als je de creme uitsmeert. De creme ruikt super lekker en mijn huid voelt ook echt heel fijn aan. Niet droog, niet vet. Perfect dus. Op het doosje stond dat dit ook een goede basis is voordat je make up op doet, en dit klopt ook. Mijn makeup zat echt mooi en heeft vrijwel de hele dag mooi gezeten, en dat met 35 graden hier in Limburg. Een echte aanrader dus!

Vichy thermaal water

Ook hier was ik best benieuwd naar. Het is een spray die je gewoon over je lichaam moet sprayen. Het heeft echt een hele lichte geur. Een hele hele lichte, je ruikt het bijna niet. Dat vind ik wel jammer want daar hou ik wel van. Sprayt super makkelijk en is echt super fris! Zeker op warme dagen. Mijn lichaam voelt ook echt fijn aan na het gebruiken van deze spray. Fijn om te hebben met deze warme dagen en ook wel fijn: hij sprayt ook nog steeds als je hem op de kop houd.

Haarborstel Dercos

Tsja… ik vind het eigenlijk een doodgewone borstel en helaas ga ik hem ook niet gebruiken, wat echt iets persoonlijks is, ik heb namelijk heel droog haar en na het douchen veel klitten en daarbij ook een hele gevoelige hoofdhuid waardoor ik al jaren de zo bekende “extension borstel” gebruik. Mijn hoofdhuid kan daar beter tegen. Wanneer ik mijn haren borstel met deze borstel heb ik het gevoel alsof er hard aan mijn haar word getrokken waardoor het pijn doet aan mijn hoofdhuid. Wat ik dan wél fijn vind aan deze borstel: hij is vrij klein, dus je zou hem makkelijk mee kunnen nemen in je handtas.

Verzorgende was-creme La Roche-Posay

Over deze was creme was ik niet enthousiast. Ik vind dat je een was creme echt moet ruiken en dat was in dit geval niet. Ook schuimde hij niet echt en mijn huid voelde erg “stroef” aan na het gebruiken van dit product.

Garancia Bal Masqué Des Sorciers Verzachtend en voedend masker

De geur van dit masker is echt super lekker. Je moet dit masker ongeveer 20 minuutjes in laten trekken en dan de restjes van je gezicht halen met een wattenschijfje (bijvoorbeeld met de micellair water). Je hebt maar een beetje nodig want de creme verdeeld zich echt heel goed. De creme is wel vrij vet en mijn huid voelde niet echt heel anders aan alleen erg plakkerig en dat vind ik persoonlijk wel een nadeel.

Eucerin Skin-Protection Lotion

Deze lotion rook wel maar lekker vond ik hem niet helaas. Hij is wel makkelijk uit te smeren waardoor je niet veel nodig hebt maar de creme heeft ook echt eventjes nodig om in te trekken. Ook een vrij vette lotion maar toen die eenmaal in was getrokken voelde mijn lichaam wel heel zacht aan.

Vichy Idéalia nachtcreme

Ook weer roze en met een super frisse lekkere geur. Ook hier hoef je maar een beetje van te gebruiken want ook deze creme smeert zich makkelijk uit. Dit is echt een vette creme maar goed, hij heeft natuurlijk de hele nacht de tijd om goed in de huid te trekken. De huid is ‘s ochtends na het intrekken de hele nacht nog steeds vrij vet… maar mijn gezicht ziet er wel mooi uit!

Korres face en eye Serum

Een vrij dun goedje, je hebt daardoor wat meer nodig maar dit serum verdeeld zich ook goed. Het nadeel van dit serum vind ik de geur maar dit is echt iets persoonlijks. Op de verpakking stond namelijk al “wild rose” en ik hou dus echt niet van rozengeur. Gelukkig zijn er veel mensen die dit juist wel lekker vinden. Het serum heeft echt eventjes nodig om goed in je huid te trekken maar toen het eenmaal was ingetrokken voelde mijn huid wel echt heel fijn aan.

Review Newpharma

Het fijne aan al deze producten: het zijn allemaal kleine verpakkingen (je hebt ze ook in grotere formaten op de website) waardoor het dus inderdaad makkelijk is om deze spulletjes mee te nemen in je baggage als je ergens naar toe gaat en misschien nog wel fijner: het zijn allemaal goeie producten voor als je het aan mij vraagt, niet veel geld!

Wat ik er nog aan toe wil voegen is dat mijn review mijn persoonlijke mening is over deze producten. De meeste producten vind ik erg fijn maar er waren dus ook producten die ik minder fijn vond. Maar de producten die ik minder fijn vond, vind een ander misschien wel fijn en andersom.••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond