Home » Toffe cadeaus om dit jaar aan je moeder te geven

Toffe cadeaus om dit jaar aan je moeder te geven

Cadeaus voor moeders zijn makkelijker te bedenken dan cadeaus voor vaders. Dat betekent niet dat moeders altijd krijgen wat ze leuk vinden. Je hoort elk jaar toch nog wel over teleurstellingen. Helemaal tijdens de feestdagen. In veel gevallen wordt er niet echt gevraagd naar wensen, maar krijgt iedereen gewoon maar wat. Zullen we het dit jaar anders doen? Laat mama haar verlanglijstje samenstellen met de leukste cadeaus en zorg ervoor dat iedereen die haar cadeaus wil geven ook weet van dit lijstje. Hier zijn een aantal tips voor super leuke cadeaus om aan je moeder te geven.

Sieraden

Echt hoor, hier ga je nooit de mist mee in. Er zijn altijd wel sieraden die moeders erg mooi vinden en eigenlijk graag zouden willen hebben. Wat dacht je van een ketting met naam cadeau? Het is voor moeders super bijzonder om een ketting te krijgen met de naam van haar zoon of dochter erin gegraveerd. En wil je het nog specialer maken, kies dan voor een ketting met een geboortesteen erbij. De geboortesteen heeft dan de kleur van de maand waarin het kind geboren is.

Selfcare

Dit is een hele belangrijke. Eigenlijk heeft elke mama met enige regelmaat een dagje selfcare nodig. Een momentje weg uit de dagelijkse sleur, om gewoon eens voor haarzelf te kunnen zorgen. Daarom is een bon voor een behandeling bij de masseur, een mani- of een pedicure heerlijk om te krijgen. Of wat dacht je van een behandeling bij de schoonheidsspecialiste en de nagelstyliste? Yes please! Hier doe je toch iedere mama een plezier mee?

Een hapje en een drankje

De horeca is nu nog dicht, maar zodra die weer open gaat, willen we allemaal gauw een tafel boeken. Geef daarom een etentje cadeau. Met papa of met een vriendin bijvoorbeeld. Of het nu een borrel is met een lekkere tapasplank of een uitgebreid diner: moeders zijn er wel blij mee. Dan heeft ze even geen zorgen over het eten, hoeft ze even niet koken en rekening houden met wat iedereen vies of lekker vindt. Alleen bestellen waar ze zelf zin in heeft!

Een middagje shoppen

Dit is een dure, maar je kunt het natuurlijk zo gek maken als je zelf wilt. Een nieuwe jurk, iets voor in huis: noem maar op. Wist je dat als je moeder bent, je bijna automatisch dingen gaat kopen voor je kinderen en je jezelf vergeet? Des te leuker om mama te verrassen met een waardebon voor een middagje shoppen! Vergeet je niet samen een terrasje te pakken? Een kop koffie of warme chocomel met slagroom natuurlijk. En vergeet niet een goed stuk taart te bestellen; dat hoort erbij.

Wat wil jij graag als cadeau aan je moeder geven dit jaar?••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond