Home » Tips om heerlijk te ontspannen in je eigen badkamer

Tips om heerlijk te ontspannen in je eigen badkamer

Tips om heerlijk te ontspannen in je eigen badkamer

Na een lange dag werken of druk in de weer te zijn met de kids is het maar wat fijn als je jezelf even terug kan trekken om te ontspannen. En hoe fijn is het dan dat je badkamer ingericht is hiervoor. Dat je een warme douche kan nemen of een heerlijk bad. In dit artikel wat tips om jouw complete badkamer zo in te richten dat je optimaal tot rust kan komen.

Kies voor een regendouche

Iedereen wordt blij van het nemen van een warme douche. Maar wat nou als je dit nog aangenamer kan maken door het installeren van een regendouchekop. Neem dan een regendouche waar je volledig onder kan staan zodat je gehele lichaam opwarmt. Tegenwoordig zijn regendouches in diverse kleuren en stijlen te verkrijgen. Populaire kleuren zijn zwart, goud en koper. Probeer dit af te stemmen op de rest van je badkamer. Want een goede stijl aanbrengen in de badkamer werkt alleen maar mee om zen te worden.

Neem een ligbad

Ken je dat gevoel dat je helemaal gebroken bent na een zware dag? Waarschijnlijk zijn je spieren gespannen en dan is het tijd voor een lange baddersessie. Installeer daarom een bad waarin je van top tot teen in kan liggen. Gebruik badzout want dat is erg goed voor je spieren. Er zijn verschillende soorten badzout met ieder hun eigen werking. Enkele voordelen zijn: Een betere bloedsomloop, therapeutisch effect, ontgiftende werking.

Zorg voor voldoende opslag

Wanneer de badkamer vol ligt met spulletjes en dingetjes zal je waarschijnlijk niet zo snel kunnen ontspannen. Ik niet in ieder geval. Ik ga me irriteren en wil alles zo snel mogelijk opruimen. Maar waar moet het dan heen?

Zorg daarom voor kastjes en laadjes voor de spullen. Ga voor een badkamerkast waar de handdoeken in kunnen en een badkamermeubel voor de rest. Hier kunnen alle borstels in, make-up, luchtjes en scheermesjes.

Plaats ook niet te veel accessoires. Houd het simpel en strak maar natuurlijk niet te simpel. Voel gewoon zelf aan wat voor jou werkt.

Een aantal van deze tips kan je zonder grote veranderingen gebruiken. Een ligbad installeer je natuurlijk niet zomaar. Maar mocht je ooit je badkamer gaan aanpassen onthoud dan deze tip. Het kan je leven veranderen.••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond