Home » 3 tips om je liefdesleven een boost te geven

3 tips om je liefdesleven een boost te geven

Soms is het nodig om je liefdesleven een boost te geven. Als je je de laatste keer niet meer kunt herinneren is het tijd voor wat tips.

Soms is het nodig om je liefdesleven een boost te geven. Als je je de laatste keer niet meer kunt herinneren dat jullie heerlijk uitgebreid seks hebben gehad, dan wordt het tijd om actie te ondernemen. Met deze 3 tips zorg je ervoor dat het weer net zo spannend wordt als toen jullie net samen waren. Maar eerst nog even iets ter overweging.

Dingen die je zeker niet moet doen

Als je seksleven in een dip is beland, dan zijn er ook een paar dingen die je zeker niet moet doen. Boos worden op je partner bijvoorbeeld als hij of zij geen zin heeft in seks. Vertier buiten de deur zoeken is ook lang niet altijd een goede oplossing. Betaalde liefde gaat flink in de kosten lopen uiteindelijk. Een affaire beginnen met een collega kan je je baan én je relatie kosten. Stiekem porno kijken kan ervoor zorgen dat je op heterdaad wordt betrapt. Als dat op je werk is betekent het meestal ontslag op staande voet. Als het je thuis overkomt dan kan het zijn dat de reactie van je partner niet mals is.

Tip 1: Geniet van solo seks

Het klinkt misschien een beetje tegenstrijdig, maar als je kunt genieten van soloseks dan is de kans groot dat ook de seks met je partner weer fijn wordt. Vrouwen gebruiken hier vaak een vibrator voor, mannen kunnen een nep vagina hanteren. Maar er zijn nog veel meer sekstoys die prima geschikt zijn om te gebruiken als je alleen bent. En er kan een moment komen dat je ze gebruikt waar je partner bij is. Ook dat kan heel spannend zijn.

Tip 2: Het hulpmiddel bij een erectieprobleem

Er kunnen verschillende redenen zijn voor erectieproblemen. Maar de gemene deler is dat het een enorme weerslag heeft op je liefdesleven. Als je als man moeite hebt met het krijgen of vasthouden van een erectie dan kan een penispomp uitkomst bieden. Deze breng je over de slappe penis heen waarna de lucht wordt weggezogen. Het vacuüm dat op die manier ontstaat zorgt ervoor dat de penis stijf wordt. Een penispomp kan ook uitkomst bieden als je na prostaatverwijdering niet meer op een natuurlijke manier een erectie kunt krijgen. Het gebruik van de pomp vraagt enige oefening, verwacht dus niet meteen bij het eerste gebruik een verbluffend resultaat.

Tip 3: Een romantisch weekendje weg

Verras je partner met een romantisch weekend voor twee. Besteed de kinderen uit bij vriendjes of bij opa en oma en geniet samen van lange nachten, late ontbijtjes en lange wandelingen door het bos of over het strand. Goede kans dat jullie elkaar weer helemaal terugvinden.••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond