Home » Tip: hier vind je de leuke kleurplaten voor kinderen (en volwassenen)!

Tip: hier vind je de leuke kleurplaten voor kinderen (en volwassenen)!

Welk kind houdt er nu niet van kleuren? Ook hier in huis is altijd veel gekleurd door mijn kinderen én door mijzelf. Kleurplaten vind je hier

Welk kind houdt er nu niet van kleuren?! Ook hier in huis is altijd veel gekleurd door mijn kinderen én door mijzelf. Trouwens, ze kleuren nog steeds volop, ook nu ze al iets ouder zijn. De jongste is enorm fan van Paw Patrol kleurplaten, terwijl ik zelf helemaal zen word van mandala’s inkleuren. In deze blog licht ik graag een aantal kleurplaten van Pupla.com voor je uit.

Pupla kleurplaten

De website Pupla bevat veel mooie en leuke kleurplaten voor zowel kinderen als volwassenen. De kleurplaten zijn allemaal gratis te downloaden en van mooie kwaliteit. Dit in tegenstelling tot vele andere sites waarbij de kwaliteit van de kleurplaten nogal eens te wensen overlaat.
Zoals ik al zei zijn alle kleurplaten gratis. De website bevat daarvoor wel enkele reclamebanners, maar dit is echt minimaal in vergelijking met andere kleurplaten sites waar je vaak veel reclame weg moet klikken.
Qua onderwerpen kun je het niet bedenken, of ze hebben het. Van allerlei dieren tot Disneyfiguren en van Sinterklaas kleurplaten tot regenboog kleurplaten. En alle kleurplaten zijn met één klik op de knop te downloaden of direct te printen. Super gebruiksvriendelijk dus!

De leukste kleurplaten voor kinderen

Om te beginnen wil ik een paar leuke kleurplaten voor kinderen uitlichten. Bijvoorbeeld deze mooie Paw Patrol kleurplaat met daarop alle pups. Op Pupla vind je ook veel kleurplaten met één pup, zodat je kind zijn of haar favoriet extra groot kan inkleuren.

Welk kind houdt er nu niet van kleuren? Ook hier in huis is altijd veel gekleurd door mijn kinderen én door mijzelf. Kleurplaten vind je hier

Maar ook kleurplaten van nieuwere films staan erop. Zo ook van Encanto (Disney). Er staan veel mooie kleurplaten op, zoals Antonio met zijn dierenvriendjes of het hele gezin. Kijk zeker even rond tussen alle kleurplaten als je thuis een kleine Encanto fan hebt!

Welk kind houdt er nu niet van kleuren? Ook hier in huis is altijd veel gekleurd door mijn kinderen én door mijzelf. Kleurplaten vind je hier

Ik wil ook graag de regenboog kleurplaten nog even uitlichten, want die zijn ook al zo leuk! Kijk bijvoorbeeld deze leuke kleurplaat met een unicorn op een regenboog! Geloof me dat vele meiden en jongens deze onwijs leuk zullen vinden om in te kleuren.

Welk kind houdt er nu niet van kleuren? Ook hier in huis is altijd veel gekleurd door mijn kinderen én door mijzelf. Kleurplaten vind je hier

Tekeningen voor volwassenen

Zoals beloofd zou ik jullie ook nog een aantal kleurplaten laten zien voor volwassenen. Kleuren voor volwassenen is al jaren populair en dat is niet voor niets: kleuren maakt je rustig en zorgt ervoor dat je ontspant. Daarnaast is het ook nog eens goed voor je ontwikkeling. En dan heb je ook nog eens een heel mooi eindresultaat als je een mooie kleurplaat uitgezocht hebt. Mijn favoriete volwassenen kleurplaten zijn dieren met allerlei patronen, die je vervolgens kunt inkleuren met vele verschillende kleurtjes. Daarnaast vind ik klassieke, ronde mandala’s ook altijd mooi om te kleuren, omdat je dan bepaalde kleurpatronen kunt gebruiken die je steeds terug laat keren.

Zoals je ziet is de keuze op Pupla.com enorm als het gaat om kleurplaten, dus zoek je een kleurplaat, dan zul je gegarandeerd hier slagen!••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond