Home » Win flexibele tape voor LEGO van Mayka | #sinterwinweekend

Win flexibele tape voor LEGO van Mayka | #sinterwinweekend

lego tape

Voor haar verjaardag kreeg Mila onlangs Lego Friends en Playmobil. En wat vindt ze dat leuk! Lekker friemelen met kleine blokjes, poppetjes en de gaafste accessoires. Ik vind het eigenlijk net zo leuk als zij. Je bent er kennelijk nooit te oud voor. Ik kijk dan ook graag om me heen naar leuke uitbreidingen en toevoegingen. Toen ik een reclamebord bij Kruidvat buiten zag staan met tape voor LEGO rende ik nog net niet naar binnen. Om vervolgens te moeten ontdekken dat er niets meer te verkrijgen was. Online in hun webshop ook niet. Greep jij ook mis? Niet getreurd. Het sinterwinweekend is hier!

tape voor lego

Mayka LEGO tape

Bouw tegen de muur op of zelfs ondersteboven. Versla de zwaartekracht met LEGO tape. De tape heeft een dubbele rij nopjes waarop niet alleen de bouwblokjes van LEGO passen, maar eigenlijk alle bekende merken. Officieel heet het dan ook bouwblokjes tape, een stuk algemener. In een handomdraai maak je van bijna alle oppervlakten een basisplaat. Met een variëteit aan kleuren zit er zeker iets van je gading bij. Een rol bouwblokjes tape is één of twee meter lang en kun je makkelijk op maat knippen. Plak het op tafel of tegen de kast op. Ook gaaf; maak loopings! Is spelen met bouwsteentjes van zichzelf al erg leuk, dit geeft het toch echt net wat extra’s.

Linda, van de review site Go or No GO, heeft de tape uitgebreid samen met haar jongens getest (zie foto’s) en een Mayka LEGO tape review geschreven. Wil je weten of het wat is en wat je kunt verwachten? Het is de moeite van het lezen waard.

Sinterwinweekend

Zoals al aangekondigd op Facebook heb ik samen met een groep leuke meiden de handen ineen geslagen en een intiem bloghopje georganiseerd. Op in totaal 8 websites kun je de komende drie dagen kans maken op in totaal 24 (!) prijzen. Vandaag mag ik het sinterwinweekend aftrappen door het verloten van Mayka tape. Het zou zonde zijn als je misgrijpt dus let goed op: Elke website/winactie heeft zijn eigen voorwaarden. Om kans te maken op de rolletjes zou ik graag hieronder een reactie van jou zien dat je meedoet. Voor vandaag is dat alles!

Uiteraard stuur ik je nu door naar de volgende in de rij; Op Go or No Go maak je kans op een video van Sint! Hop dus snel over naar Linda.

Maandag is het sinterwinweekend over, maar heb ik toch nog een erg toffe verrassing voor je!


Volg je me al op Facebook? Op 24 november 2017 worden daar de winnaars bekend gemaakt.
Dit artikel is tot stand gekomen middels een samenwerking. 

 

De winnaar is bekend; Ellen Velzeboer gefeliciteerd.••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Reacties

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond