Home » Swap: Welkom in mijn wereld!

Swap: Welkom in mijn wereld!

washi kleurboek

Keurig op tijd werd het swappakket bezorgd. Het duurt deze keer niet lang voordat ik hem open mag maken. Een dag heeft hij maar op de kast gestaan. Ondanks dat ik een ongeduldig persoon ben, is dit een leuk en spannend onderdeel van het swappen. Het allerleukst is het samenstellen en mooi inpakken van een pakket voor een ander, maar dat stadium is nu voorbij. Het gaat nu om mijn pakket. Wat zit er in? Hoe sluit het aan op het thema? Ga ik de inhoud leuk vinden?
 
Lees ook: Zelf een ballon versiering maken
 
Er wordt altijd aan de kinderen gedacht dus Mila helpt graag mee. Ook mijn cadeautjes pakt ze graag uit. Ik zie al snel dat elk item een klein handgeschreven briefje heeft. Ik lees het voor en Mila pakt uit. Een gouden duo zijn we. Het thema deze keer is Welkom in mijn wereld. Op elk briefje heeft mijn swappartner dan ook uitgelegd waarom ze dit specifiek cadeautje heeft gekozen. Erg leuk gedaan! Ik ben weer bijzonder verwend met een leuk, divers en kleurrijk pakketje. Natuurlijk heb ik zo mijn favorieten. Benieuwd?
 
swappakket
 
DIY kraftslinger| Ik hou van slingers! Hier kun je niet genoeg van hebben. Deze ga ik samen met de kinderen versieren voor Pasen.

Washi tape | Ook iets waar ik heel blij van word als fervent swapper. Het is voor het eerst dat ik washi op deze manier verpakt zie en ik vind het leuk. Heel erg leuk!

Washi kleurboek | Je kunt er niet jong genoeg mee beginnen. De washi liefde is met dit kleurboek flink aangewakkerd. Mila is zo blij met haar cadeau.
 
Washi Kleurboek Action
 
Fotoslinger | Dit is ook een nieuw product voor mij. Een fotoslinger. Een vrolijk gekleurde slinger waar je 10 foto’s in kwijt kunt. Ik zei het al, van slingers kun je niet genoeg hebben.

Kaarten | Mijn swapmaatje maakt kennelijk zelf kaartjes, hoe creatief! Gelukkig stopte ze hier enkele van in mijn pakket . Altijd leuk. Deze gaan zeker van pas komen.
 

 
Maar zoals je op de foto’s kunt zien, zat er veel meer in mijn pakketje.

Ik vond het thema “Welkom in mijn wereld” erg leuk. Het was ook goed te vertalen naar een swappakket. Wel heb ik ervoor gekozen om in het pakket voornamelijk dingen te stoppen waarvan mijn swapmaatje heeft aangegeven leuk te vinden. Voor de kinderen heb ik een soort van grabbeldoos proberen te maken. Het thema heb ik verwerkt door bijvoorbeeld mijn favoriete voorleesboek erbij te doen. Frappant toeval; toen ik hem bestelde, kocht ik er ook een ander boek voor ons bij. Laat dat nou inmiddels mijn favoriet zijn geworden. Daar ga je binnenkort meer over lezen dus. In het blikje op de foto zitten nog te zaaien zonnebloemen. Mijn tweede naam betekent zonnebloem. Dat vond ik zelf eigenlijk wel de leukste vondst om op het thema terug te komen.

swap pakket
 
 
 

Doe jij weleens mee met een swap?

 ••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Reacties

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond