Home » Het swap pakket wat mij raakte

Het swap pakket wat mij raakte

Kadootjes krijgen en kadootjes geven, ik vind beide ontzettend leuk. Toen ik een enthousiast oproepje voorbij zag komen van Susanne heb ik meteen aangegeven mee te willen doen. Ze wilde graag een swap opzetten en maakte hiervoor een facebookgroepje aan. Zowel online als offline enthousiasmeerde ze meerdere dames. Het thema voor het swap pakket was Lekker en Leuk met een budget van €20,00. 

Swap

Je spreekt een bedrag met elkaar af.

Voor dat bedrag stel je een leuk pakketje samen voor de ander.

Op de afgesproken dag maak je allemaal je pakketje open.

Voorpret

Het voorpret was al erg leuk en gezellig. Met hints werden er tipjes van de sluier gelicht en met algemene vragen in de groep werd er geprobeerd om meer te weten te komen van je swap maatje. Ik werd gekoppeld aan Sietske. Misschien heb je haar naam vaker voorbij zien komen, ik heb namelijk een blog geschreven over Sietske’s vrijwilligerswerk. Omdat je door iemands bezigheden die persoon beter leert kennen, deelden we een keer met elkaar wat we aan het doen waren. Sietske plaatste toen een foto van een flyer, ze was namelijk aan het flyeren voor Pass it on! Dat vond ik zo mooi en aangezien ik voor haar een pakket moest maken, leek mij een blog een eerste leuke kado. Achteraf bleek dit mijn best gelezen blog tot nu toe en was het eerder een kado van haar naar mij, maar dat terzijde.

Mijn swap pakket voor Sietske 

Het swap pakket

Op een gegeven moment werden de pakketten verstuurd en stroomden binnen bij iedereen, maar we moesten nog even geduld hebben tot de afgesproken datum. Toen mijn pakket eindelijk open mocht, ben ik er lekker voor gaan zitten samen met Mila. De doos openmaken was al een feestje, ik zag ballonnen en vrolijk gekleurd papier. Door de hints die werden gegeven wist ik op dat moment dat Susan mijn swap pakket had samengesteld. Inmiddels wist ik ook dat zij enorm creatief is en swappen bijna een hobby is geworden voor haar. Ik was dan ook enorm nieuwsgierig naar de inhoud, maar mijn geduld werd op de proef gesteld. Wilde ik hier misschien een blog over schrijven, dan zijn foto’s natuurlijk erg leuk. Beetje bij beetje maakte ik samen met Mila de pakjes open. Zowel zij als Bas werden ook verwend met een pakje. Een Fischer-Price autootje voor Bas en strijkkralen voor Mila. Susanne heeft duidelijk veel tijd besteed aan wat ik leuk zou vinden. Dat ik een blog heb, maakt het misschien iets makkelijker. Maar toch! Ik pakte onder andere een mooie kaarsenset uit, grappige zakdoekjes van Moodstreet, een heerlijk maskertje en een mok.

Het begon al bij de mok. Het was een zelf beschilderde mok met aan 1 kant I’m a blogger en aan de andere kant What is your super power? Ja inderdaad, ik ben een blogger! Hoe gaaf is dat! Waar ik vaak een impulsieve beslisser bent, heb ik over het bloggen een paar maanden nagedacht alvorens ik de knoop doorhakte. Ook toen ik eenmaal bezig was sloeg de twijfel soms toe of ik hier wel goed aan deed. Niet over het bloggen zelf, dat is namelijk net zo fijn als ik het me voorstelde, maar wel dat ik én mijn gevoelens nu zo makkelijk te vinden zijn. Op de één of andere manier deed het daarom wat met me om die woorden zo te zien op die mok. Alsof alles op z’n plaats viel.

Vervolgens pakte ik ook nog een notitieschriftje uit waarop stond Dream and Explore, en een blogplanner. In het hoekje had ze buttons geplaatst en op 1 ervan stond Follow your dreams! Met een brok in mijn keel bladerde ik de blogplanner door die ze helemaal zelf had samengesteld. ♥ Het swappen is nu een week of 2 geleden geweest en dit blogje heeft al die tijd in mijn hoofd gezeten. Ik kon maar niet in woorden vangen welke snaar ze bij mij had geraakt. Nog steeds niet trouwens, dit is een aardige poging.

♥kaarsen ♥zakdoekjes ♥ketting met een locket  ♥strijkkralen ♥auto ♥notitieschriftje ♥mok ♥theebakje ♥doosje Kneipp thee ♥blogplanner ♥Dr van der Hoog masker

Ben je nieuwsgierig naar wie mij zo heeft geraakt? Na het swappen ben ik er achter gekomen dat Susan een eigen Facebookpagina heeft waarop ze haar afvalproces deelt: Suus valt af. Ze deelt niet alleen lekkere recepten en handige producten, maar ook de moeilijke momenten waarop het afvallen iets minder wil lukken.

Ik heb in elk geval het swap virus te pakken en heb me al opgegeven voor een volgende swap. Heb jij weleens aan een swap meegedaan? Was jouw pakket ook zo goed samengesteld?••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Reacties

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond