Mila heeft een voorliefde voor klein verzamelspeelgoed dus de kleine dierenvriendjes van Studio Pets hebben hier een gouden mandje gevonden. Mimmi, Snuggle, Gorgeous, Pinky, Bella, Happy, Romeo, Rebel, Star, Shady, RayBen en Prince of te wel Studio Pets by Myrna komen elk in een eigen pastelkleurig koffertje én met een gratis Augmented Reality App. Super hip dus!

Studio Pets

De beestjes (honden, katten en één konijn) hebben elk een eigen statement piece dat past bij hun naam. Zo heeft Romeo een enorm rood hart, Star een fototoestel en RayBen natuurlijk een bril. In totaal zijn ze dus met z’n twaalven. Wat ik mooi vind, is het feit dat je voor koop kunt zien welk beestje er in de verpakking zit. Dat maakt het verzamelen van alle 12 een stuk realistischer én leuker voor papa’s en mama’s portemonee. Pluspunt daar zo voor Studio Pets (en Trade On die licentiehouder is in Nederland).

De losse koffertjes zijn voor €3,99 te koop bij verschillende speelgoed-, boeken- en gift winkels waaronder AKO, Primera en Readshop winkels. Daarnaast kun je online en in de winkel bij Top1Toys een assortipack krijgen met 4 vriendjes waarvan 1 een verrassing blijft.

Lees ook: Inspiratie voor de vier cadeautjesregel

Photo Booth App

De bijbehorende gratis app is een toffe extra dat helemaal hoort bij deze tijd. In het koffertje zit een “verzamel ze allemaal” postertje dat je met de app kunt activeren voor wat digitaal plezier. Het vriendje van je keuze verschijnt op je scherm en je kunt hem laten lopen, naar je kijken of lekker aaien. Als je dat laatste doet dan rolt het beestje meteen op zijn rug voor een heerlijke aai over zijn buik. Té schattig!

Ook kun je met de app foto’s maken van jezelf met mooie kaders en andere leuke versieringen.

Spelen met Studio Pets

Zoals gezegd vind Mila, en de jongens trouwens ook, dit soort speelgoed hartstikke leuk. Ze laten hun fantasie er op los en betrekken de diertjes in hun eigen spel. Alles wordt door elkaar heen gebruikt en een Studio Pet kan dan zomaar ineens een huisdier zijn van een LOL poppetje. Mooi vind ik dat.

Like it? Pin it!

••Op mamaLou blogt maak ik soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, ik daar een commissie voor ontvang. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 %d bloggers liken dit: