Home » Kinderwagen met hoge zitting van Stokke is vernieuwd!

Kinderwagen met hoge zitting van Stokke is vernieuwd!

De Stokke Xplory is 15 jaar geleden ontworpen om ouder en kind letterlijk dichter bij elkaar te brengen. Laat dat nou ook precies de reden zijn dat deze kinderwagen met hoge zitting door velen zo geliefd is. Goed nieuws! De Stokke kinderwagen heeft een mini metamorfose ondergaan. De hoogte zit er nog in, maar verder heeft de wagen een mooie upgrade gekregen.

kinderwagen met hoge kindzitting

Vernieuwde Stokke Xplory

Bij het onder handen nemen is er zowel gekeken naar wat een kindje nodig heeft, als waar ouders blij van worden. Een kindje brengt liggend en zittend zijn tijd door in een kinderwagen. Dit moet natuurlijk zowel ergonomisch als comfortabel zijn.

Lees hier ook de Stokke Xplory review van Dirksdotter.

Ergonomie

Als het gaat om ergonomie is dat zowel voor een kind als voor de duwende ouder van belang. De handgreep bijvoorbeeld is in hoogte verstelbaar, zodat je ‘m aan je eigen lengte kunt aanpassen. Maar het belangrijkste is natuurlijk die zitting! De hoogteverstelbaarheid waar de Stokke  Xplory om bekend staat, is verbeterd om je kindje nog beter te ondersteunen. De voetsteun is samen met een fysiotherapeut ontwikkeld en zo ontworpen om baby’s optimale steun aan hun benen te geven. Kleine bungelende beentjes worden hiermee vermeden, hoe oud of groot je kindje ook is. De in hoogte verstelbare zitting zorgt er daarnaast voor dat je je kleintje zo hoog kunt zetten dat je elkaar in de ogen kunt kijken! De zitting is met dons gevoerd en voorzien van een met kunstleer beklede beschermbeugel. Het oog wil namelijk ook wat. Die beugel is overigens ook de draaghandvat voor de reiswieg.

kinderwagen met hoge kindzitting

Reiswieg

In die reiswieg ligt je kindje tot en met zes maanden heerlijk op het luchtdoorlatende en milieuvriendelijke matras. Word jij ook zo blij van opbergruimte? De twee ruime vakken aan de zijkant bieden die ruimte. Yay!

Over opbergruimte gesproken…

De boodschappentas is met een inhoud van 32 liter echt ruim te noemen en makkelijk mee te nemen. Ook fijn; hij is heel makkelijk schoon te maken.

Opties, opties, opties…

De nieuwe wandelwagen is nu verkrijgbaar in meer materiaal- en kleuropties dan ooit. Tien in totaal. Denk aan geborstelde stoffen in Lilac en Grey, Athleisure (mesh) Pink of Grey of de mooie basiskleur Lotus Pink. Daarnaast zijn de stoffen waterafstotend en bieden ze UPF 50 bescherming voor je kindje. Voor extra bescherming tegen zon en regen is het kapje verlengd.

Kinderwagen met hoge zitting

De Stokke Xplory is een fijne optie als je op zoek bent naar een kinderwagen met hoge zitting. Hij groeit met je kindje mee. De eerste paar maanden liggend in de reiswieg, dan op grote hoogte met het gezicht naar je toe. Voor grotere ontdekkers kan later het zitje omgedraaid worden waarbij het kindje van je af kijkt. Tussen de zit- en ligstand van het zitje zitten vijf verschillende standen. In een notendop de vernieuwingen; er is aandacht besteedt aan het comfort van het kindje, maar ook aan de ouders is gedacht. Er is meer keuze wat betreft kleur en materialen en een ruimere boodschappentas. De opvouwbaarheid is ook enorm vooruitgegaan. Hij is met één simpele stap, met één hand, in te klappen. Door met de tijd mee te gaan, zal deze kinderwagen ook de komende 15 jaar vast en zeker gewild blijven.

Stokke® Xplory® features:

 • Revolutionaire verstelbaarheid van de zittinghoogte
 • Verstelbaar, ergonomisch handvat voor verschillende hoogtes
 • Verlengde kap met goede ventilatie
 • Grote, uitneembare boodschappentas met een inhoud van 32 liter
 • Vergrendelbare zwenkwielen
 • Uitneembare baby-inzet voor het zitje, voor baby’s
 • Ergonomische voet- en beensteun voor de zitting, ontworpen door een fysiotherapeut
 • Mogelijkheid om zitting zowel naar ouder als naar buitenwereld te richten
 • Mogelijkheid voor een reiswieg met luchtdoorlatend matras met Sorona vezels
 • Reiswieg geschikt vanaf geboorte tot 9 kg
 • Zitting geschikt vanaf 6 maanden tot 15 kg
 • Keuze uit zwart of zilver frame
 • Keuze uit zwarte of bruine kunstleren handvat
 • Keuze uit tien soorten stoffen

Lees ook; Stokke flexi badje••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond