Home » Stijlvolle winterschoenen voor haar

Stijlvolle winterschoenen voor haar

Stijlvolle winterschoenen voor haar

Welke winterschoenen voor dames zijn momenteel helemaal in de mode? Als je dames schoenen kopen gaat, is het fijn om te weten welke schoenen nu ‘in’ zijn natuurlijk. In deze blog lees je welke trends we in de winter 2020 zien op het gebied van damesschoenen.

De enkellaarzen

Zoals gelukkig ieder jaar zien we ook dit jaar weer de enkellaarzen in de mode. In 2020 zijn met name de enkellaarsjes met een opvallende, aparte hak in de mode. Je moet er dus wel het type voor zijn én op hakken kunnen lopen, maar als dat zo is, is de enkellaars zeker een aanrader om aan je collectie toe te voegen dit najaar.
Ook helemaal hot zijn de enkellaarsjes met dierenprint. Een gewaagde laars, maar je scoort er zeker punten mee!

Biker Boots

We kunnen er het hele jaar al niet omheen: de stoere, zwarte biker boots. De biker boots zijn al jaren in trek bij festivalgangers: denk aan een jurkje met biker boots eronder. Maar inmiddels hebben de biker boots heel Nederland veroverd en zien we ze bij jong en oud, onder een rokje of een broek. Het maakt allemaal niet uit: ze passen eigenlijk óveral goed onder.

Cowboy laarzen

Laarzen zijn ook dit jaar zeker een go. Dit is natuurlijk ieder jaar zo, maar ieder jaar zien we wel een bepaalde soort laars die trendy is. Dit jaar is dat de cowboy laars. Terug van weggeweest en wat zijn we daar blij mee!
Een andere laars die ook écht terug van weggeweest is, is de hoge knielaars. Deze laars is zo lang dat hij net over je knie gaat. Een gewaagde laars, maar vooral heel gaaf!

Sneakers

Zijn laarzen niet jouw ding, dan kun je opgelucht ademhalen, want je loopt niet voor paal als je deze winter lekker op je sneakers blijft lopen. In de winter 2020 zien we met name opvallende sneakers met een witte basisskleur. De zool mag steeds breder en lomper.••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond