Home » Stijlvol, maar ook comfortabele kleding dragen? Zo doe je dat!

Stijlvol, maar ook comfortabele kleding dragen? Zo doe je dat!

Steeds meer mannen kiezen voor comfortabele schoenen en kledingstukken, maar willen natuurlijkook stijlvol voor de dag komen.

Steeds meer mannen kiezen voor comfortabele schoenen en kledingstukken, maar willen natuurlijk niet inleveren op stijl. Gelukkig hoeft dat tegenwoordig ook niet meer, want de herenmode heeft de afgelopen paar jaar een flinke upgrade gekregen. Waar je vroeger maar een aantal basic kledingstukken kon bemachtigen, heb je tegenwoordig veel meer keus. Het wordt tegenwoordig ook veel meer geaccepteerd dan mannen ook comfortabele kleding dragen. Dat komt omdat er nu ook nette comfortabele kleding gemaakt wordt. Vroeger zag de comfortabele kleding er vormloos uit, waardoor je niet echt representatief voor de dag kwam. Wil jij weten hoe jij je comfortabel kunt kleden, maar er toch stijlvol uitziet? Lees dan gauw verder.

Ga voor een nette heren sneaker

Sneakers heren heb je in honderden, of misschien wel in duizenden verschillende exemplaren. Jaren geleden waren sneakers gewoon gymschoenen en daar gebruikte je ze dan ook voor: om te dragen tijdens het sporten. Tegenwoordig zijn de sneakers niet meer weg te denken uit het modebeeld en zijn ze zeker niet meer alleen voor het sporten. Je hebt sneakers in heel veel verschillende uitvoeringen, je hebt namelijk echt de sporty sneakers, maar je hebt ook nettere varianten. Deze nettere sneakers kun je prima dragen onder een mooie broek en zo toch een comfortabel gevoel hebben aan je voeten.

Een jeans kan ook comfortabel zitten én stijlvol zijn

Wist je dan een jeans heren ook comfortabel en stijlvol kan zijn? Er zijn namelijk ontzettend veel verschillende modellen van jeans. Je hebt skinny, small, baggy of de populaire jog jeans. Een jog jeans is een spijkerbroek, maar dan gemaakt van een zachte spijkerstof. Het ziet eruit als een echte jeans, maar het zit als een joggingbroek. Als je dit combineert met bijvoorbeeld een polo, zie je er netjes uit maar voel je je toch comfortabel. Nog wel een kanttekening: wat stijlvol betekent natuurlijk voor iedereen iets anders. We hebben allemaal onze eigen kijk op mode en daarmee ook op welke kleding wij mooi en stijlvol vinden. Ze zeggen wel eens: over smaak valt niet te twisten en dat is natuurlijk helemaal waar.

Er is een verschil tussen comfortabel en slonzig

Het is natuurlijk erg belangrijk dat je kleding lekker zit (en dus comfortabel), maar er is wel degelijk een verschil tussen comfortabel en slonzig. Een heel belangrijk punt om in gedachten te houden is dat je de juiste maat aanschaft. Het kan zijn dat je van oversized kleding houdt, maar tussen oversized en slonzig zit een dunne lijn. Koop kleding daarom in de juiste maat en ga niet expres een maat groter kopen zodat je zelf oversized creëert. Als je een normaal model expres oversized maakt, ziet dit er al gauw slonzig uit. Voor een luie zondag binnenshuis is dit natuurlijk helemaal prima, maar het is geen outfit om ook daadwerkelijk iets mee te gaan ondernemen. Als je er netjes uit ziet, voel je je ook beter.••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Reactie

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond