Home » Een subtiel steuntje in de rug met een Leef! Kleurvolle Happiness kit

Een subtiel steuntje in de rug met een Leef! Kleurvolle Happiness kit

Leef! kleurvolle happiness kit

Al een paar maanden loop ik er mee rond. Dan was het heel sterk aanwezig. Dan weer dacht ik er even niet meer aan. Wel bleef ik het gevoel houden iets te moeten doen met mijn idee. Alleen hoe ging ik dat doen? Hoe moest ik het aanpakken? Mijn zwangerschapsverlof is bijna voorbij. Gaat dat qua beschikbare tijd passen? Ook is een ondernemersgeest nodig. Ik heb altijd geroepen die niet te hebben, maar heb ik inmiddels met de samenwerkingen op de blog niet bewezen toch ook een beetje dat soort kwaliteiten te bezitten?
 

Kiezen voor mezelf

 
Vragen, vragen, twijfels, keuzes maken en knopen doorhakken. Ik heb het gedaan! Ik heb gekozen voor mezelf en mijn idee. Een kleine droom was het. En die wordt werkelijkheid. Jippie! Dan maak je de keus en ben je er nog niet. Nog lang niet. Met kiezen om ervoor te gaan begint het pas echt. Nog meer vragen en twijfels, oneindig veel keuzes moeten maken en net zoveel knopen doorhakken. Wonder boven wonder gaat het me goed af. Ik ben sterker dan ik denk! 
 
Lees ook: Jammer joh! Volgende keer beter
 

Studio Ins and Outs

 
Dan leg ik contact met Irene van Studio Ins & Outs. Ik vraag of ze sponsor wilt zijn voor de Paas blog hop van de mamabloggers. Dat wilt ze! Niet alleen zorgt ze voor een mooie prijs voor de winactie, ook mag ik wat uitzoeken in haar shop voor mezelf. Daar zijn ze weer; de vele opties en mogelijkheden. Maar dan stuit ik op de Leef! Kleurvolle Happiness kit. Ken je dat gevoel wanneer alle puzzelstukjes in elkaar vallen? Dat! Mooi is dat. Voor ik nog een beetje door wauwel, misschien aardig om eerst wat te vertellen over deze kits. 
 
Leef! kleurvolle happiness kit

 
Leef! kleurvolle happiness kit

 
Lees ook: Ik vind het stom om te stemmen op een vrouw omdat ze vrouw is, maar ik deed het toch!
 

Leef! Kleurvolle Happiness kit als steuntje in de rug

 
De kits zijn bedoeld als cadeautjes. Cadeautjes waar je blij van wordt. Om iemand aan te moedigen of te laten weten dat je aan diegene denkt. Of zomaar! Voor een ander of voor jezelf. In elke kit zitten twee kaarten en een armbandje. Welke kaarten en armbandje er in zit is afhankelijk van welk van de vijf thema’s je hebt gekozen.

Balans |Kracht |Rust |Vertrouwen|Liefde

Eén kaartje is volledig afgestemd op het thema met een bijpassende quote. Achterop staat een begeleidende tekst met tips. Op de andere kaart staat altijd de quote Leef! Het armband is afgestemd doordat een bepaald edelsteen gekoppeld is aan het thema.
 

Kracht

 
Mooi he?! Het werd nog mooier doordat de kit Kracht precies was wat ik nodig had. Een aanmoediging hier en een zetje daar. Een steuntje in de rug ook. Dankzij Benjamins onvoorwaardelijk geloof in mijn kunnen was ik al zover gekomen. Het was tijd om het zelf te doen. Zelf te geloven dat ik het echt kan. Dat het een succes wordt. Meestal gaat dat goed, soms niet. Voor die momenten heb ik nu een subtiele herinnering.
 

Jij bent sterker dan je denkt

 
quote: Jij bent sterker dan je denkt
 
Ladbradoriet edelsteen armband
 

Labradoriet, de steen van kracht en volharding

 
Subtiel kun je mijn armband zeker noemen. Een dun, maar krachtig bandje met Sterling zilver elementen. En de edelsteen? Een labradoriet heb ik. Hij is grijzig en staat bekend om de steen van kracht en volharding. Precies wat ik nodig heb. De kracht om aan een gedurfd project te beginnen heb ik getoond. Het armbandje herinnert me niet alleen hieraan, maar ook aan het doel wat ik voor ogen heb.
 
Lees ook: Een leven lang op zolder
 

Te goed x2

 
Ik kan niet wachten om alles met je te delen. En toch is dat wel wat ik ga doen, wachten. Beetje bij beetje begin ik de mensen om me heen te vertellen over mijn plannen. Komende week staat een bezoek aan de Kamer van Koophandel gepland. Als deze mijlpaal behaald is zal ik ook op mijn plekje in het wereld wijde web delen wat mij de afgelopen weken zo bezig heeft gehouden.
 
logo paas blog hop
 
Daarnaast hou je nog iets van mij te goed. Je kon al lezen dat Studio Ins & Outs iets ter beschikking heeft gesteld voor de blog hop. Wat dat precies is lees je morgen om precies 6uur. Dan staan alle blogs online en kun je lekker hoppen van blog naar blog. En zoals je gewend bent van een mamabloggersdag is er op elke blog iets te winnen. Hop ze!
 
Edit: de bloghop is van start gegaan. Wil je ook kans maken op een geweldige prijs van Studio Ins & Outs? Lees dan mijn blog met tips voor gepersonaliseerde kraamcadeau’s.
 ••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond