Home » Dit zijn de leukste stationary evenementen!

Dit zijn de leukste stationary evenementen!

Stationary evenementen PaperPassion KreaDoe, PlannerCon,

Veel van mijn spulletjes bestel ik online. Op Etsy, in webshops of tweedehands via Facebookgroepen vind ik altijd wel iets van mijn gading. Ik mis het soms wel om een product in het echt te zien, voelen en te vergelijken. Een beurs, workshop of stationary evenementen zijn hier perfect voor. Gelukkig kan ik wat dat betreft mijn hart ophalen; er staan nogal wat gepland komende maanden.
 
Stationary evenementen PaperPassion KreaDoe, PlannerCon,
 

Stabilo * Studio Suz workshop

Een mooie samenwerking tussen Stabilo en Suzanne van Studio Suz resulteert in een handlettering & bullet journal workshop van twee uurtjes. De workshop wordt gegeven in een verkooppunt van Stabilo. Het materiaal tijdens de cursus wordt ook door hun ter beschikking gesteld. Je gaat naar huis met een zelfgemaakte opdracht en natuurlijk wat tips en truukjes.

Fijn: Omdat er iemand namens Stabilo aanwezig is, kun je deze meteen aanschieten voor een beetje advies. Na afloop kun je Stabilo producten met een kleine korting aanschaffen. 

De workshops zijn gratis | Kijk hier voor alle deelnemende plaatsen

PaperPassion

De Koepelhal in Tilburg zal binnenkort omgetoverd worden tot een ware papierwalhalla. Als liefhebber van allerlei papierhobby’s is dit de beurs waar je heen wilt. Dus… alle scrapperts, project lifers, bullit journailers verzameluh! En alle stempelaars, mandala kunstenaars en snailmailers ook.

Let op: Voor de workshops betaal je extra en reserveren is aan te raden. Er zijn werkzaamheden aan het spoor waarvoor op een stuk van het traject bussen ingezet zullen worden.

19 t/m 21 oktober | Entree €8,50 | Koop hier online je toegangskaartje

Handlettering Ladies Day

Op een Handlettering Ladies Day krijg je nieuwe productpresentaties te zien en kun je producten uitproberen. Ook is er gelegenheid om te winkelen want het gehele assortiment van de organisator, E-Lifestyle, zal aanwezig zijn. Bij de afsluitende bingo zijn handletterprijzen twv €1500,00 te winnen.

Entree €27,50 | Kijk hier voor alle komende Ladies Days(even scrollen)

PlanerCon Europe

Groot, groter, grootst! PlannerCon belooft veel moois te brengen voor de planner liefhebber. Van heinde en verre zal er naar Brussel afgereisd worden voor hét plannerevent. Niemand minder dan Erin Condren zal haar opwachting maken. Twee dagen lang inspirerende sprekers en merken als Filofax, Van der Spek en Scrapwereld zullen vertegenwoordigd zijn met pop-up shops.

Tof: Zei iemand goodiebag? De zogenoemde SWAG BAG is er vast één om te hebben.

28 en 29 oktober 2017 | Passepartout €229,00  | Hier kun je alle noodzakelijke info vinden.
 

KreaDoe
© Verkijk.nl Kreadoe in Jaarbeurs Utrecht 

 

KreaDoe

Misschien wel het bekendste evenement voor hobbyisten kan ik natuurlijk niet ongenoemd laten. Alles op het gebied van papercrafts, maar ook haken, breien, taarten bakken en bijvoorbeeld sieraden maken vind je op deze enorme beurs.

Let op: De beurs is vrij algemeen (en druk!), er is van alles wat te vinden. Het is erg persoonlijk of je dit als erg fijn of als minder prettig ervaart. 

1 t/m 5 november 2017 | Entree vanaf €10,50 | Koop online je kaartje met korting

Stationary evenementen

Er staat dus de komende tijd genoeg leuks op het programma om je een dag (of meerdere) mee te vermaken. Dompel je onder in al het moois wat je hobby te bieden heeft, doe inspiratie op en ontmoet eensgezinden. Om het een beetje leuk te houden voor je portemonnee deel ik graag een tip die ik van iemand heb gekregen: stel vantevoren een budget vast en neem dit contant mee. Je zal minder snel geneigd zijn om aankopen te doen waar je later spijt van krijgt en door het geld fysiek uit geven, ga je er hopelijk bewuster mee om.
 
 

Welke evenement ga jij zeker bezoeken? Heb je een tip die nog niet genoemd is? Laat zeker een reactie achter, ik ben benieuwd!

 ••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Reacties
  • Deze blogpost komt als geroepen! De laatste tijd zit ik steeds meer te denken aan het bezoeken van een stationery event, ik ben nog nooit bij zo’n evenement geweest, maar geen idee waar te beginnen – en om de een of andere reden niet genoeg motivatie om het goed uit te zoeken. Paperpassion klinkt echt perfect voor mij! Dankjewel 🙂

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond