Home » Spijkerstof; een allemansvriend

Spijkerstof; een allemansvriend

Spijkerstof staat iedereen. Het mooie is dat je het zo gek kunt maken als je zelf wil. Ga voor een enkele leuke casual kledingstuk of hou het juist bij een kleine accessoire. En van een spijkerblouse op een spijkerbroek kijkt niemand meer gek op. Denim is een allemansvriend. Je associeer het vaak met blauw, maar spijkerstof kan in alle kleuren.

Denim voor mannen

Alle kledingstukken zijn zo’n beetje te vinden in een spijkerstof uitvoering, maar een denimjakker (spijkerjack heren) kan echt niet ontbreken in zijn kledingkast. Vooral de uitvoeringen met een teddykraag zijn helemaal top. Just Junkies heeft hele gave.

Een vrouw in spijkerstof

Een goed zittende spijkerbroek van de juiste lengte en de mooiste wassing vinden, daar kun je echt een dagtaak aan hebben. Maar als je ‘m eenmaal hebt gevonden; liefde! Zweerde ik voorheen bij merken als Diesel en G-Star, mijn laatste liefde is van Only. Het is betaalbaar en ook met lengtematen.

Kids in denim

Ook bij kindjes staat denim superschattig. Zelf prefereer ik voor onze allerkleinsten geen echte spijkerstof, maar een denimlook. Ook leuk! Bij Hema en Prenatal kun je goed slagen voor de schattigste denim kinderkleding.

Veelzijdig

Het mooie aan jeans is dat je het zowel casual als zakelijk kunt dragen. Alles draait om de juiste combinatie. Zolang je niet voor je ripped jeans gaat, zit je met een jasje en nette schoenen samen met een spijkerbroek in de meeste kantoortuinen wel goed.
 
 
 
Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

Foto: man gekleed in denim via Shutterstock

 ••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond