Spijkerstof staat iedereen. Het mooie is dat je het zo gek kunt maken als je zelf wil. Ga voor een enkele leuke casual kledingstuk of hou het juist bij een kleine accessoire. En van een spijkerblouse op een spijkerbroek kijkt niemand meer gek op. Denim is een allemansvriend. Je associeer het vaak met blauw, maar spijkerstof kan in alle kleuren.

Denim voor mannen

Alle kledingstukken zijn zo’n beetje te vinden in een spijkerstof uitvoering, maar een denimjakker (spijkerjack heren) kan echt niet ontbreken in zijn kledingkast. Vooral de uitvoeringen met een teddykraag zijn helemaal top. Just Junkies heeft hele gave.

Een vrouw in spijkerstof

Een goed zittende spijkerbroek van de juiste lengte en de mooiste wassing vinden, daar kun je echt een dagtaak aan hebben. Maar als je ‘m eenmaal hebt gevonden; liefde! Zweerde ik voorheen bij merken als Diesel en G-Star, mijn laatste liefde is van Only. Het is betaalbaar en ook met lengtematen.

Kids in denim

Ook bij kindjes staat denim superschattig. Zelf prefereer ik voor onze allerkleinsten geen echte spijkerstof, maar een denimlook. Ook leuk! Bij Hema en Prenatal kun je goed slagen voor de schattigste denim kinderkleding.

Veelzijdig

Het mooie aan jeans is dat je het zowel casual als zakelijk kunt dragen. Alles draait om de juiste combinatie. Zolang je niet voor je ripped jeans gaat, zit je met een jasje en nette schoenen samen met een spijkerbroek in de meeste kantoortuinen wel goed.
 
 
 
Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

Foto: man gekleed in denim via Shutterstock

 

••Op mamaLou blogt maak ik soms gebruik van affiliatelinks (te herkennen aan een *). Dit betekent dat als jij hier op klikt, ik daar mogelijk een commissie voor ontvang. Dit kost jou niets extra, maar levert mij wel een kleine vergoeding op. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Dit beïnvloed mijn mening echter niet. Meer informatie vind je in mijn disclaimer.

 Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It