Zoeken
Zoeken
Spiegels in je interieur: waar kies je voor?
Home » Spiegels in je interieur: waar kies je voor?

Spiegels in je interieur: waar kies je voor?

Delen vind ik fijnFacebookPinterestWhatsApp

Spiegels kunnen een hoop doen in je interieur. Ze vullen een lege wand op, zorgen ervoor dat de ruimte groter lijkt en natuurlijk zijn ze functioneel. Even snel je haar checken voor je weggaat, of rustig je make-up doen: spiegels zijn onmisbaar! In dit artikel deel ik verschillende spiegels met je voor ieder interieur, lees je mee?

Badkamer

Misschien wel de belangrijkste plek voor een spiegel: de badkamer. Een badkamerspiegel gebruik je dagelijks, soms wel meerdere keren per dag. Het is daarom belangrijk om een goede badkamerspiegel te kopen. Tegenwoordig zijn de spiegels nog handiger: ze zijn verwarmd en hebben ingebouwde lampen. Perfect als jij na het douchen direct je make-up wil doen. Badkamerspiegels zijn er in verschillende vormen, kies wat het beste bij jouw badkamer en huis past! 

Slaapkamer 

In de slaapkamer wordt er vaak gekozen voor een grote, staande spiegel. We moeten natuurlijk wel goed onze outfits kunnen bekijken! Heb je weinig ruimte voor een grote spiegel in je slaapkamer? Kijk dan of je wellicht een spiegeldeur op je kledingkast kunt plaatsen, of een spiegel aan de deur kunt maken. Wil je eens wat anders dan een staande spiegel? Kies dan voor een rechthoekige boven je bed. Door de spiegel lijkt de slaapkamer ruimer. Kies een spiegel met een gave lijst, dan is dit meteen een eyecatcher voor je slaapkamer! 

Hal

Een spiegel in je hal is ideaal! Zo kun jij net voordat je weggaat nog even snel je haar en make-up checken, handig! Heb jij voorbeeld een sidetable in je hal staan? Hang dan een mooie rechthoekige spiegel daarboven. Een grote spiegel in je hal geeft hetzelfde effect als in de slaapkamer: een ruimtelijk gevoel. Zeker in een smalle hal, kan een grote spiegel daarom erg goed staan. Heb je geen lange lege wand? Kies dan voor een ronde spiegel.

Wat voor spiegels heb jij in je interieur?••Op mamaLou blogt maak ik soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, ik daar een commissie voor ontvang. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Delen vind ik fijnFacebookPinterestWhatsApp

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Menu

%d bloggers liken dit: