Home » De 11 leukste speelgoed verzameltrends die het perfect doen als schoencadeautje

De 11 leukste speelgoed verzameltrends die het perfect doen als schoencadeautje

De kinderen mogen van ons af en toe hun schoen zetten. Soms zit er alleen wat lekkers in en soms ook een cadeautje. Elk jaar is het weer een uitdaging: Wat stop je in de schoen? Wat is leuk als schoencadeautje? Voor een beetje inspiratie dook ik in de speelgoed verzameltrends. Ik denk namelijk dat ze het heel goed gaan doen als schoencadeautjes. Het zijn kleine items, niet absurd duur en kinderen vinden het fantastisch. Een leuke afwisseling op die handvol pepernoten en gevulde muisjes die wij er ook in doen.

Inspiratie schoencadeautjes

My Little Pony | Cutie mark crew

Heb jij ook een fan van My Little Pony in huis? Met de My Little Pony Cutie Mark Crew verzamel je kleine huisjes in snackthema. Je zult zien dat kinderen hiermee de leukste verhalen kunnen verzinnen.

Inhoud: 1 stapelbaar huisje, 1 figuurtje, 1 accessoire in snackthema
Aantal te sparen: 24
Vorm: Busje
Prijs: €3,99
Leeftijd: 4+

Hatchimals | CollEGGtibles

Ken je de Hatchimals nog? Het grote ei dat je moest knuffelen en aaien om uit te laten komen? De CollEGGtibles zijn kleine varianten hierop waaruit je een mini hatchimal kunt uitbroeden.

Inhoud: 1 figuurtje
Aantal te sparen: 100+
Vorm: Ei
Prijs: €3,99
Leeftijd: 5+

Lees ook: Inspiratie voor de vier cadeautjesregel

Lost Kitties | Who’z hidin inside?

Lost Kitties zijn nieuwsgierige aagjes. Ook halen ze graag kattenkwaad uit. Dat brengt ze geregeld in de problemen. Nu zijn ze in de melkpak gevallen. Graaf jij ze uit?

Inhoud: 1 Lost Kitty verstopt in boetseerklei, 1 sticker en 2 accessoires
Aantal te sparen: 36 in 8 categoriëen
Vorm: Melkpak
Prijs: €5,99
Leeftijd: 5+

Poopsie Slime Surprise

Met €10,99 is de Poopsie Slime Surprise qua prijs misschien niet echt te kwalificeren als klein schoencadeautje, maar ik wilde het toch benoemen. Magisch eenhoornpoep en slijm maken is toch geweldig? Er zit poeder en vloeistof in waarmee je de slijm kunt maken en later kunt aanpassen. De eenhoornslijm kun je nadien in de Poopsie sleutelhanger opbergen.

Inhoud: 10 verrassingen
Aantal te sparen: 35
Vorm: Papieren blikje
Prijs: €10,99
Leeftijd: 5+

Transformers | Rescue Bots

In de categorie stoere schoencadeautjes vallen de Rescue Bots van Transformers. In het zakje zit 1 creatieve verrassing.

Inhoud: 1 Transformer
Aantal te sparen: 16
Vorm: plastic zakje
Prijs: €3,95
Leeftijd: 3+

L.O.L collectibles  | Surprise! Ster Stationery

Met de L.O.L mega tas met 60 verrassingen ben je gelijk klaar, maar dat is meer dan iets teveel van het goede. Voor kleine creatievelingen zijn er ook stervormige surprisedoosjes. In de doosjes zitten leuke stationery items zoals stickers en stempels.

Inhoud: stickers, kleurtjes en/of stempels
Aantal te sparen: onbekend
Vorm: Stervormig doosje
Prijs: €1,99 voor een kleine ster en €3,99 voor een medium ster
Leeftijd: 4+

Lees ook: Maak kennis met Pietje Pierre. De Kleine Huispiet; een nieuwe Sinterklaastraditie.

Trolls | Small Troll Town

Is Netflix serie Trolls favoriet? De grappige trollen zijn nu ook in miniformaat, maar uiteraard met maxi hoog haar. Om lekker te kammen, aan te friemelen en mee te spelen.

Inhoud: 1 Troll en 1 accessoire
Aantal te sparen: onbekend
Vorm: blister verpakking
Prijs: €7,99
Leeftijd: 4+

Littlest Pet Shop | Hungry Pets

De Pet Shop Pets hebben zich samen met hun favoriete snack verstopt in een blikje. Wat ik tof vind is dat hoewel van karton, de verpakking echt op een blikje lijkt, inclusief lipje. Superleuk als verrassing in de shoen.

Inhoud: 1 beestje en 3 accessoires
Aantal te sparen: 10
Vorm: kartonnen blikje
Prijs: €4,99
Leeftijd: 4+

Teeny Tys

Ze kwamen, zagen en overwonnen. De Teeny Tys met hun mooie glinsteroogjes worden graag geknuffeld en geaaid hier in huis. En na de eerste hebben we er nog meer mogen verwelkomen. Het zijn dankbare kleine cadeautjes. Wat zo leuk is dat ze allemaal een eigen naam en verjaardag hebben.

Inhoud: 1 knuffeltje
Aantal te sparen: meer dan 60
Vorm: n.v.t
Prijs: €3,99
Leeftijd: 3+

Lock Stars

Op de Hasbro persdag werd Mila meteen enthousiast van de Lock Stars. De Lock Stars kun je aan je kleding, aan een tas of zelfs aan je schoenen hangen. Het zijn eigenlijk doosjes waar je iets in kunt stoppen en ze kunnen zelfs op slot.

Inhoud: 1 grote lockstar, 1 mini lockstar, sleuteltjes en andere accessoires
Aantal te sparen: 96
Vorm: blisterverpakking
Prijs: €5,99
Leeftijd: 4+

Smooshy Mushy Squishy

Smooshy Mushy’s zijn heerlijk geurende beestjes waar je lekker in kunt knijpen. Elk knuffeltje zit in een leuk flesje verpakt.

Inhoud: Smoohy Mushy, Besties, kettinkjes, plastic flesjes, naam tag
Aantal te sparen: onbekend
Vorm: flesje
Prijs: €4,99
Leeftijd: 7+

 

Enkele van de genoemde schoencadeautjes hebben we ontvangen van Hasbro. Sommige links zijn affiliatelinks.••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond