Home » Ontspannen met Spacemasks (en wijn) | 8 Days of Christmas

Ontspannen met Spacemasks (en wijn) | 8 Days of Christmas

We nemen met z’n allen best wat hooi op ons vork. Werk buitenshuis of thuis, de zorg voor de kinderen, het huishouden, hobby’s en …. pfff. Het is soms rennen, vliegen, vallen, opstaan en weer doorrennen. Zo ga ik soms net niet letterlijk de dag door. Het klinkt zo gejaagd en dat is het ook. Toch heb ik ook heus momenten dat ik denk nu even niet. Dat ik bewust even tijd neem voor mijn gezin en mezelf. Opladen is ook zo enorm belangrijk. Humor ook trouwens. En laat ik nou net deze 2 hebben kunnen combineren voor de 7e winactie van #8daysofchristmas.

Relax… take it easy

Hoe doe je dat dan tijd voor jezelf nemen? Ik hoor om me heen dat vriendinnen dat soms best lastig vinden want alles gaat wel door. De laatste keer dat ik echt even tijd voor mezelf heb genomen was gisteren vlak voor ik naar bed ging. Het was een enorm drukke dag geweest en toen ik thuiskwam lag iedereen al op bed. Het was rustig in huis, dat scheelt. Ik ben voor 15 minuten op de bank gaan liggen met een Spacemask op. Verstand op 0 en wegdoezelen. Ik vond het een fijne en relaxte manier om de dag af te sluiten.

Spacemask

Het kwam ook echt omdat ik de maskers in huis had dat ik deze gelegenheid benutte. Normaal gesproken zou ik het namelijk anders invullen. Spacemasks zijn zelfverwarmende maskers met een vleugje jasmijn. Ze lijken op van die slaapmaskers. De maskers zijn gemaakt van superzacht katoen en hebben handige elastiekjes voor over je oren. Zo blijven ze mooi zitten. Zodra je de verpakking open doet begint het masker zichzelf te verwarmen. Persoonlijk had ik veel meer warmte verwacht en gewaardeerd.

Maar je voelt wel degelijk dat er iets gebeurt. Het masker doet niets met je huid, maar des te meer met ontspanning waar het beetje warmte goed bij helpt. Ogen dicht en genieten maar. Het is ook zo laagdrempelig. En daar hou ik van!

Mama drinkt wijn

De Spacemasks zijn echt een verwencadeautje voor jezelf, maar ook leuk om weg te geven. Ze zitten per stuk in een doosje verpakt. Elk doosje heeft 5 maskers. Wat ik nu echt een perfecte aanvulling vind hierop is een lekker flesje wijn. Doe je er wat chocola bij dan maak je er een ultiem verwenpakketje van en kun je bij de ontvanger niet meer stuk denk ik. Maar terug naar de wijn. En de humor. Die 2 komen vaak samen. 😉 Mama Drinkt Wijn heeft namelijk etiketten ontworpen voor flessen wijn. Op deze etiketten staan hilarische quotes.

Als je goed luistert naar mijn krijsende kinderen, dan hoor je mij op de achtergrond een glas wijn inschenken.

Zo wordt het een stuk interessanter om een flesje wijn op tafel te zetten of cadeau te geven. Ik vind het een geniaal idee. De humor past ook perfect in mijn straatje. Ik volg Lonneke niet voor niets al een paar jaar. De quotes die je nu op etiketten kunt kopen, deelde ze daarvoor namelijk al op social media. En nog steeds trouwens. Toen ze onlangs haar webshop opende stond ik vooraan om een paar etiketten in te slaan voor mezelf en 8 Days of Christmas. Goede initiatieven moet je steunen.

Mama Drinkt Wijn is een blog over het moederschap en wijn. Het meeste wijn. Lonneke is namelijk vinoloog in haar eigen restaurant. Op Mama Drinkt Wijn reviewt ze ook supermarktwijnen. Een erg handige leidraad. Hou je van humor en wijn? Dan is ze het volgen waard!

8 Days of Christmas

Dus… men neme ontspanning en humor en dan heb je een mooi pakketje waar je vandaag kans op kunt maken. Spacemasks stelt een doosje maskers beschikbaar en ik doe daar 5 wijnetiketten bij. En waarschijnlijk ook wat chocola. Doe je mee?

•Laat hieronder weten dat je meedoet.

•Meld jezelf aan voor de PloeterMoeders Club voor meer tips, trucs en voordeeltjes die passen bij het moederschap. Scroll heel even naar beneden voor het formulier.

Cassandra heeft vandaag ook een te gekke prijs online staan. Namelijk een twinning outfit voor moeder en dochter.

Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Reacties

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond