Home » Snel wat kilo’s kwijtraken voor de zomervakantie doe je zo

Snel wat kilo’s kwijtraken voor de zomervakantie doe je zo

Wil jij jouw bikini body nog even een boost geven voor de zomervakantie? Met een sapkuur met groentesapjes kun je dit bereiken.

Wil jij jouw bikini body nog even een boost geven voordat je op vakantie gaat deze zomer? Zodat je wellicht met net wat meer zelfvertrouwen langs het zwembad of op het strand loopt? Dan heb ik een fijne tip voor je om op een verantwoorde manier enkele kilo’s af te vallen op redelijk korte termijn.

Sapvasten

Ik heb het over een sapkuur. Ben je benieuwd hoe sapvasten werkt, dan ga ik je dat nu uitleggen. Om te beginnen is het goed om te weten dat je door een sapkuur gezonde voedingsstoffen binnenkrijgt en je lichaam absoluut niet aan het uithongeren bent.
Je vervangt je normale eten door een aantal gezonde sappen. Daarbij mag je natuurlijk zoveel water drinken als je wil en ook koffie en thee zijn toegestaan, zolang je er maar geen suiker aan toevoegt.
Je drinkt tijdens de sapkuur zes sappen per dag, boordevol vitamines en mineralen.
Een kuur duurt drie, vijf of zeven dagen en tijdens die dagen eet je dus geen vast voedsel. De ervaringen van anderen wijzen uit dat het goed vol te houden is en de sapjes echt lekker smaken.

Soorten sappen

Er zijn negen verschillende soorten sappen, waarvan er drie volledig uit groente bestaan en zes voor 70% uit groente bestaan en de overige 30% is fruit. Ieder sapje bestaat daarnaast ook uit één superfood. Superfoods zijn bijvoorbeeld algen, zaden, bessen en groenten die een positief effect op je lichaam hebben. Dit komt door de grote hoeveelheid vitaminen, mineralen, enzymen, aminozuren en antioxidanten. Qua groente kun je hierbij denken aan spinazie, broccoli, prei en peulvruchten. Qua fruit hebben we het dan over bijvoorbeeld bosbessen, granaatappel en acai bessen.

De negen verschillende soorten sappen van Happy Juice zijn Bieten Boost, Blusing Boost, Groene verjonging, Kurkuma Geel, Royaal Rood, Wortel Weerstand, 100% Oranje, Gouden Gezond en Groene Genezing. Uit de meeste namen kun je wel halen welke ingrediënten er ongeveer in zullen zitten, maar mocht je het precies willen weten dan kun je dit terugvinden op de website van Happy Juicy. En boven alles geldt: probeer het gewoon eens. Als je al die groenten bij elkaar ziet staan vraag je je misschien af hoe dat moet gaan smaken, maar zij weten precies wat ze doen en welke smaken lekker zijn om bij elkaar te mengen.

Houdbaarheid

De sappen zijn allemaal vers bereid en zijn tot 7 dagen houdbaar in de koelkast. Daarnaast kun je de sappen ook invriezen en dan zijn ze tot zes maanden goed. Aan ieder sapje is een klein beetje limoen of citroen toegevoegd zodat ze langer houdbaar zijn. Daarnaast maakt het de sapjes ook lekker fris, maar zeker niet zuur aangezien het een hele kleine hoeveelheid is.

Gewoon eens proberen!

Ben je nieuwsgierig geworden? Ik zou zeggen: probeer het gewoon eens. Je kunt starten met een 3-daagse kuur zodat je even kunt aftasten hoe het werkt en wat je van de sapjes vindt. Daarna kun je altijd nog eens kiezen voor een langere kuur als het goed bevallen is!••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Reactie

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond