Home » Een korte of lange broek? Sneakers kunnen altijd!

Een korte of lange broek? Sneakers kunnen altijd!

Elk jaar koop ik nieuwe sneakers voor in de zomer. Ik zoek ze uit op kleur en vorm, want een goede sneaker moet namelijk overal onder passen.

Elk jaar koop ik nieuwe sneakers voor in de zomer. Ik zoek ze uit op kleur en vorm, want een goede sneaker moet namelijk overal onder passen. Dat vind jij toch ook? Dus mijn vraag aan jou. Welke sneaker draag jij deze zomer?

Sneakers voor alle generaties

Ik vind sneakers altijd tijdloze schoenen. Ze kunnen namelijk altijd, overal en bij iedereen. Mits je natuurlijk de goede koopt. Zo zijn er schoenen die zo druk zijn dat je die echt niet aan kan naar je werk. En je hebt er natuurlijk ook een paar bij met een zool die niet lekker zit. Maar gelukkig heb je voor iedereen wel een goede sneaker. Zelfs voor jouw baby. En ook bij mannenschoenen heb je echt genoeg keuze.

Schoenen met lichte of pastel kleuren

Als je wil dat jouw schoen overal onder past moet je goed bedenken welke kleuren kleding je in je kast hebt hangen. Heb je alleen maar zwarte en donkere shirts en broeken, dan kan je beter gaan voor zwarte sneakers. Maar heb je meer variatie in je kast hangen dan zou ik echt voor een schoen met lichte kleuren. Die staan namelijk overal onder. Spierwitte, of juist een gymp met mooie pastel kleuren die overal onder passen. Vooral bij schoenen voor vrouwen zie je genoeg sneakers die je overal onder kan dragen.

Elk jaar koop ik nieuwe sneakers voor in de zomer. Ik zoek ze uit op kleur en vorm, want een goede sneaker moet namelijk overal onder passen.

Een broek of een jurkje met sneakers eronder?

Je ziet het trouwens steeds vaker. Ook onder een leuk jurkje kan je prima je favoriete sneakers dragen. Kijk maar eens in al die modebladen. Valt het je niet op dat veel van die vrouwen en mannen sneakers dragen? Ze zien er namelijk steeds minder uit als sportgympen en meer als een schoen die overal onder kan. Dat is dus ook mijn reden dat ik elk voorjaar een nieuw paar sneakers uitzoek. Ze kunnen overal onder en zitten zo ontzettend lekker. Zeker als je witte koopt is het ideaal om te matchen en perfect voor zonnige dagen. Ik ben altijd blij als ik weer door een dorp loop tijdens de zomervakantie op mijn sneakers. Je loopt er namelijk ook nog eens heerlijk op, dus wat wil je nog meer!

En daarom mijn vraag. Welke sneaker kies jij deze zomer? En draag jij ze ook overal onder, of vind je toch dat er iets anders onder die jurk moet?••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond