Home » Sinterklaastijd: Video van Sint 2023

Sinterklaastijd: Video van Sint 2023

De sinterklaasliedjes galmen hier alweer door de speakers, de eerste zakjes pepernoten zijn al op en er hangen al zes verlanglijsten op de deur. Kortom, we kunnen wel concluderen dat de sinterklaastijd “zachtjes aan” weer begonnen is.

Sinterklaastijd: ik hou ervan!

Ik ben er zelf ook dol op en moet bekennen dat ik het ook wel stimuleer. Natuurlijk zou ik ook pas later de speelgoedboeken op tafel kunnen leggen en later pas de eerste pepernoten in huis kunnen halen. Maar toch doe ik dat ieder jaar zo snel als mogelijk, omdat het gewoon zo ontzettend gezellig is. Heerlijk, dromen over alle wensen en de voorpret van wat komen gaat. Extra bijzonder dit jaar, omdat onze oudste mogelijk voor de laatste keer het sinterklaasfeest vol overgave gaat beleven. Onze jongste daarentegen die heeft nog heel veel jaartjes te gaan. Gelukkig maar voor deze moeder!

In het geheim is er ook al het een en ander verzameld op zolder, is het huisbezoek van de pietjes gepland en zijn de sinterklaasvieringen bij familie op de kalender gezet. Bij al deze voorbereidingen hoort inmiddels ook standaard de Video van de Sint. Dat vinden wij keer op keer zo’n leuke manier om de kinderen te verrassen.
Doordat de Video van de Sint ieder jaar een compleet ander verhaal laat zien, gaat het nooit vervelen. Het verhaal is altijd avontuurlijk, zoals we van de Sint gewend zijn. Daarnaast komen er ook veel leuke liedjes voorbij met bijbehorende dansjes, zodat de spanning even kan worden weg gedanst. Dit jaar staat het avontuur in het teken van Sinterklaas en de magische stoomtrein!

Video van Sint 2023

Op de website van Video van de Sint stel je je eigen gepersonaliseerde video op! Je geeft hierbij de gegevens van alle kinderen op, maar bijvoorbeeld ook van papa, mama, opa of oma! Want hoe grappig is het wanneer de Sint vertelt dat mama niet zoveel moet shoppen of dat papa beter zijn rommel moet opruimen.
Doordat je ook per kind / volwassenen foto’s en tekeningen kunt uploaden zal de verbazing en verwondering enorm zijn. Dit zorgt bij ons thuis altijd voor de meest brede glimlachjes en glunderende oogjes. Echt, heel speciaal en zo leuk!

Stel je eens voor, dat de Sint je naam noemt, weet hoe oud je bent en waar je van houdt. De sint kan je precies de juiste complimentjes geven en mogelijk een opvoedtip. Zoals, je groenten goed opeten. Misschien wel de oplossing voor de rest van het jaar. Als maker van de video kun je uit wel 450 onderwerpen kiezen en zo zit er gegarandeerd iets tussen wat past bij jouw kinderen.

Alles wat je ingeeft aan persoonlijke informatie en foto’s wordt verwerkt in een superleuk, avontuurlijk verhaal van ongeveer 15 minuten.
Op het einde van de video kun je ervoor kiezen of dat je wilt dat de Sint vertelt waar de cadeautjes zijn verstopt! In het keuzemenu kun je een plek naar keuze kiezen. Dit is optioneel overigens, dus dat hoeft niet!

Download en/of dvd

Je kunt in het bestelproces kiezen voor twee verschillende pakketten. Bij het ene pakket (€14,95) kies je voor een download of een DVD. De DVD wordt binnen 24 uur verzonden via PostNL en de download heb je zelfs binnen een uur al in je online postvakje. Dus zelfs last minute, nog een hele goede optie.
Bij het tweede pakket (€19,95) kies je voor een complete deal waarbij je zowel de download als de DVD ontvangt. En daarnaast krijgt je nog een verjaardagsvideo, vijf verhaaltjes van de Sint, een gesigneerde kaart en een envelop uit Spanje. Een heleboel leuke extra’s dus!

Voorpret!

Wij hebben de Video van de Sint dit jaar gemaakt voor een sinterklaasviering samen met nichtjes en een neefje. We hebben alle vijf de kinderen uiteraard ingevoerd en daarnaast moet ook oma eraan geloven. Zo benieuwd naar de reactie van de kinderen! Ik heb er superveel zin in en ik wil jullie bij deze ook alvast een magische sinterklaastijd toewensen!

Win een Video van Sint!

Wil jij nu ook kans maken op zo’n gave video? Doe dan mee met onze winactie!! Wij geven namelijk een complete Video van Sint weg!
Om kans te maken hoef je hieronder alleen maar te laten weten dát je mee doet!
Op 10 november maken we de winnaar bekend.

  • UPDATE: DE winnaar is bekend. Proficiat Marianne, je hebt van ons een email ontvangen


••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Reacties

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond