Home » Mijn favoriete Radbag Sinterklaas cadeaus voor het dobbelspel

Mijn favoriete Radbag Sinterklaas cadeaus voor het dobbelspel

anti monster spray

Wil je dit jaar met Sinterklaas geen lootjes trekken, gedichtjes schrijven of surprises maken? Zin in een keer een andere invulling van pakjesavond? Misschien is het dobbelspel wel een goed idee. Hier vind je een uitgebreide uitleg over het dobbelspel. Bij het dobbelspel koop je dus geen cadeautjes voor een specifiek iemand; je weet immers van te voren niet wie er met jou zorgvuldig uitgekozen moois naar huis gaat. Dat moois moet dus algemeen en unisex zijn.
 

Radbag; dingen die je echt moet hebben

 
Radbag is wat dat betreft een ideale website hiervoor. De site staat boordevol originele cadeautjes voor hem, haar en cadeautjes die voor iedereen leuk zijn. Denk bijvoorbeeld aan een gastenboek voor op de wc, het beruchte wijnflesglas of het No-Tella-slot. Cadeaus met een dikke knipoog. Producten die je MOET hebben! Maar eigenlijk niet perse nodig hebt. En toch HEEL GRAAG wilt hebben. Ideaal als Sinterklaas cadeau toch?!
 
Lees ook: Op zoek naar een klein cadeau voor iemand die draagt? Ik geef je meer dan 10 toffe suggesties!
 

Mijn favoriete Sinterklaas cadeaus van Radbag

 
Ik heb een lijstje favoriete producten die ik perfect vind voor bijvoorbeeld een dobbelspel. Producten, zoals de voorgaande, met een knipoog, maar ook de echte wannahaves.
 

 
  Lees ook: Scoor punten met een origineel Valentijnscadeau
 
Sinterklaas cadeaus van Radbag
 
Mijn keus viel al heel snel op deze handige cocktailprikkers. Niet alleen zijn ze handig, maar ook mooi! Door het blikje ook nog eens heel geschikt als cadeau.
 
Sinterklaas cadeaus van Radbag
 
Als enorme fan van Game of Thrones kan een Jon Snow mok natuurlijk niet ontbreken in het lijstje. Maar ook de light box word ik heel blij van. Wie niet?! Verder zie je hier krijtstift tafelfolie, een personaliseerbare poster met belangrijke data, het wijnflesglas, een wereldkaart waarop je alle landen die je bezocht hebt kunt wegkrassen en een super kookhulpje.
 
Lees ook: Een gepersonaliseerde chocoladeletter maakt het gewone leuker
 
Tot voor kort gebruikte ik tijdens het koken een bord om gebruikt kookgerei op te leggen. Nu heb ik de Splash kookhulp en ben er helemaal blij mee. Dit is typisch iets wat je zelf niet zo snel zou kopen, maar des te leuker zou vinden om te ontvangen. Dus bedankt (hulp)Sinterklaas!
 
scrabble light
 
scrabble light
 
Verder mocht de Sint mijn schoen alvast vullen met deze Scrabble lichtsnoer. Na de feestdagen mag hij een kinderkamer opsieren. Dan natuurlijk met een passende tekst. Heel fijn dus dat de letterstickers opnieuw te gebruiken zijn.

Over kinderen gesproken. Die mogen natuurlijk niet vergeten worden. Je zag al de krijtstift tafelfolie. Mijn oog viel daarnaast ook op de Monsterspray. De fantasie van kinderen is groot. Erg leuk om te zien hoe ze soms op kunnen gaan in een eigen spel en een eigen magische wereld creëeren. Alleen soms is datzelfde fantasie niet zo geweldig. Als je kind ervan overtuigd is bijvoorbeeld dat er een monster onder het bed, in de kast of …… (vul zelf maar in) zit. Monsterspray tot je redding!
 
anti monster spray
 
 
 
Dankzij een lieve hulpsint werd mijn schoentje al gevuld met enkele items uit dit artikel
 ••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond