Home » Sensory bijtspeeltjes; vrolijke voel en ontdekvriendjes | cadeautip

Sensory bijtspeeltjes; vrolijke voel en ontdekvriendjes | cadeautip

Kleding staat, kijkend naar de cadeau’s die wij hebben ontvangen, met stip op nummer 1 als het gaat om kraamcadeautjes. Kleine babykleertjes zijn ook zo schattig. Leuk om te kopen en te krijgen. Wat ik zelf ook erg leuk vind, zijn boekjes. Ideaal voor de eerste maandjes zijn stoffenboekjes of voelboekjes. Vooral de voelboekjes zijn en blijven ook wel even populair. Bas is bijna twee en is nog steeds dol op zijn boekjes die je lekker kunt aaien en voelen. Het bericht dat Lanco Toys een lijn met sensory bijtspeeltjes op de markt heeft gebracht, trok (met Sem in mijn achterhoofd) dan ook meteen mijn aandacht.

Lanco Toys sensory bijtspeeltje

100% natuurlijk rubber

Het Spaanse speelgoedbedrijf Lanco Toys staat al even bekend om zijn duurzame badspeelgoed van 100% natuurlijk rubber. Er komt hier nog een ambachtelijk productieproces aan te pas, sommige onderdelen worden zelfs nog met de hand gemaakt. Sinds kort zijn deze speeltjes dus ook in Nederland verkrijgbaar. En nu niet alleen voor in het bad, maar ook voor in bed of de box. Gaan de rubberen eendjes, olifantjes en andere vrolijke figuurtjes een geduchte tegenstander voor alom geliefde Sophie het girafje worden?

Lees ook: Er was eens… een klein schattig girafje 

Sensory bijtspeeltjes

Tezamen met al dit leuks voor in baby’s mollige knuistjes, zijn er dus ook sensory bijtspeeltjes verkrijgbaar. Sensory staat om voelen en ontdekken met de zintuigen. De speeltjes van zacht rubber hebben verschillende texturen en zijn uitnodigend gemaakt met extra felle kleurtjes. Ook zijn ze makkelijk op te pakken en zullen al snel in de mond gestopt worden om lekker op te sabbelen. Dit moet uiteraard hartstikke veilig gebeuren, daarom wordt er gebruik gemaakt van eetbare kleurstof.

Cadeautip

Deze vrolijke voel en ontdekvriendjes doen het erg goed als kraamcadeau. Los of misschien wel in een cadeaumand. En ik durf het bijna niet te zeggen, maar aangezien de speculaasjes en pepernoten voor het grijpen liggen doe ik het toch, voor je het weet is het ook Sinterklaas he?!••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond