Home » Ik vier en ik neem afscheid; Hoera, Sem is jarig!

Ik vier en ik neem afscheid; Hoera, Sem is jarig!

Hoeveel luiers kun je wel niet verschonen in een jaar? Hoeveel nachtelijke uren zonder slaap kan een mens hebben? Hoeveel knuffels hebben we samen al gedeeld? Van hoeveel lachjes en “eerste keren” ben ik al getuige geweest? Op al deze retorische vragen heb ik geen antwoord, maar ik weet wel dat in een jaar tijd veel kan gebeuren. Ineens valt het me op dat Sem net over de vensterbank heen kan kijken. Om maar iets basaal te noemen. Hij maakt grapjes met z’n broer en zus en iets anders dan dat wat iedereen aan tafel eet, hoef je hem echt niet meer te geven. Hij telt mee!

Vandaag om 14:49 uur was het precies een jaar geleden dat met zijn geboorte mijn, vermoedelijk laatste, zwangerschap eindigde. Ik vier en ik neem afscheid. Ooit raakt hij uitgeluierd, worden de nachten weer helemaal van ons en moet ik bedelen om kusjes. Voor nu zeg ik dag tegen mijn klein baby’tje, en hallo ondernemende dreumes.

Ik wieg je
Ik draag je
Ik ben er voor jou
Ik draag je
Ik wieg je
Lief jarig mens

DraagKaart••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Reacties

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond