Home » Scraps of my favorite wraps

Scraps of my favorite wraps

Ik heb een nieuwe hobby! Lekker creatief en met bruikbaar resultaat. Ik ben zo een mama die erg van matchen houdt. En dat mijn kast vol ligt met prachtige draagdoeken maakt dat ik vaak iets uit kan zoeken dat matcht bij mijn kleding, jas of schoenen. Of dat van de kinderen natuurlijk. Maar inmiddels gaat het een stapje verder. Nou ja, ik hou het nog wel graag subtiel hoor maar als je goed oplet is het wel te zien! Van stukjes draagdoek kun je alles maken. Het is immers gewoon stof. Natuurlijk wel wat prijzige stof en niet zomaar iets waarin je voor de gein gaat zitten knippen. Maar als je bijvoorbeeld een doek hebt ingekort, laten verslingeren of vertwisten dan blijft er wel eens wat stof over. En om die stukje onbenut te laten is toch zonde?

Lees ook: Van newborn tot kleuter dragen met de Twist

Je hebt van die creatieveling die ook nog eens goed zijn met de naaimachine en die er de prachtigste dingen van maken. Zo heb ik een make- up tasje van een stuk PinkNova Zena Zebra en een Keyfob van PinkNova polaris mr. Grey. Een keyfob is een soort sleutelhanger waaraan je, je sleutels kunt vasthouden of ophangen. De gemiddelde dragende moeder heeft een prachtig exemplaar aan haar sleutelbos en zelf heb ik inmiddels mijn halve familie en vriendenkring ermee opgezadeld. Ze zijn fantastisch! Maar helaas, ik ben niet gezegend met naai skills. Wel heb ik ontdekt dat er meer mogelijk is en dat dit niet zo moeilijk hoeft te zijn. Ik maak nu stofknopen van stukjes scrap. Super simpel maar zo leuk en je kunt er van alles mee. Ik maak er haar elastiekjes en knipjes voor mijn meisjes mee en oorbellen voor mijzelf. Leuk als subtiel matching item bij mijn doeken.

Lees ook: Ik bied de helft! Over de beurscrash en beledigingen op de koop toe nemen

Natuurlijk werd het na de ontdekking dat ik dit kon een uitdaging om bij al mijn doeken een stukje scrap te vinden. Gelukkig zijn er hele groepen creatievelingen die stukjes scrap verkopen of ruilen of zelfs weggeven. Inmiddels heb ik dan ook bij bijna al mijn doekjes knipjes en elastiekjes! Super leuk! Van een van mijn doeken, die ik heb laten vertwisten, had ik nog een wat grotere scrap over. Ik bedacht dat het leuk zou zijn om deze in een tasje te verwerken. Een handige vriendin heeft dit voor mij gemaakt, super leuk! Je ziet het steeds meer, je kunt het zo gek niet bedenken. Een ware verslaving voor bij de draag- en doeken verslaving. Want zeg nou zelf, hoe tof zijn babyslofjes van draagdoekenstof voor je kleine wanneer deze lekker bij je in de doek zit? Ge-wel-dig!••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Reactie
  • Ik bied mijn nederige excuses aan voor je verslaving maar het Is zo leuk! En je schrijft het ook zo als het Is . Matching is gewoon heel erg leuk!

    Ik ga me maar eens wagen aan de slofjes

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond