Home » Een mooi lichtpuntje met deze scandinavische tafellamp

Een mooi lichtpuntje met deze scandinavische tafellamp

Als de wekker gaat is het tegenwoordig nog donker buiten. We gaan overduidelijk weer richting de herfst. Het wordt buiten frisser en de behoefte om het binnen knus en gezellig te maken is groot. Ik moet mezelf enorm inhouden om niet de hele inrichting om te gooien. Voor nu zijn het de kleine dingen die het alvast moeten doen. Een nieuwe plant, een mooie postercollage aan de muur en een scandinavische tafellamp.

Houten tafellamp

Een tafellamp is ideaal als plaatselijke lichtbron. Daarnaast vind ik het schijnsel van zo’n klein lampje enorm gezellig. De juiste lamp op de juiste plek doet zoveel voor een ruimte. Toen we van Directlampen.nl iets mochten uitzoeken, was het even puzzelen welke lamp we precies wilden hebben. Een klassieke bankierslamp staat al heel lang op mijn wensenlijstje, maar past niet in de inrichting van de woonkamer. Zwart als tegenhanger voor al het wit leek me ook wat. Evenals iets stoers en industrieels als betonlook. Maar het allermooist leek ons toch een houten tafellamp.

Scandinavische tafellamp

En nu staat Lumidem Sabi een partij te schitteren. Met name door de kleuren oogt deze lamp vrij Scandinavisch. Het verbaast me dat deze woontrend nog immer levend is. Ik ben er blij mee! De houten driepoot van berken geeft deze tafellamp een warme uitstraling. Terwijl het wit van de kap juist zorgt voor een moderne look. Wat de lamp speciaal maakt is de verstelbare poot. Ook het snoer met zwart-wit patroon geeft de lamp iets bijzonders mee.

Waar zet je een tafellamp?

En nu… nu weten we alleen niet waar hij moet komen te staan. Een tafellamp zet je op tafel nietwaar? Niet per se natuurlijk. We hadden hem in een hoekje naast de televisie bedacht, maar daar zijn we nu minder van overtuigd. Dus verhuisde hij toch naar de tafel. En vervolgens naar de vensterbank. Waar vind jij deze scandinavische tafellamp het meest tot z’n recht komen bij ons?••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond