Als de wekker gaat is het tegenwoordig nog donker buiten. We gaan overduidelijk weer richting de herfst. Het wordt buiten frisser en de behoefte om het binnen knus en gezellig te maken is groot. Ik moet mezelf enorm inhouden om niet de hele inrichting om te gooien. Voor nu zijn het de kleine dingen die het alvast moeten doen. Een nieuwe plant, een mooie postercollage aan de muur en een scandinavische tafellamp.

Houten tafellamp

Een tafellamp is ideaal als plaatselijke lichtbron. Daarnaast vind ik het schijnsel van zo’n klein lampje enorm gezellig. De juiste lamp op de juiste plek doet zoveel voor een ruimte. Toen we van Directlampen.nl iets mochten uitzoeken, was het even puzzelen welke lamp we precies wilden hebben. Een klassieke bankierslamp staat al heel lang op mijn wensenlijstje, maar past niet in de inrichting van de woonkamer. Zwart als tegenhanger voor al het wit leek me ook wat. Evenals iets stoers en industrieels als betonlook. Maar het allermooist leek ons toch een houten tafellamp.

Scandinavische tafellamp

En nu staat Lumidem Sabi een partij te schitteren. Met name door de kleuren oogt deze lamp vrij Scandinavisch. Het verbaast me dat deze woontrend nog immer levend is. Ik ben er blij mee! De houten driepoot van berken geeft deze tafellamp een warme uitstraling. Terwijl het wit van de kap juist zorgt voor een moderne look. Wat de lamp speciaal maakt is de verstelbare poot. Ook het snoer met zwart-wit patroon geeft de lamp iets bijzonders mee.

Waar zet je een tafellamp?

En nu… nu weten we alleen niet waar hij moet komen te staan. Een tafellamp zet je op tafel nietwaar? Niet per se natuurlijk. We hadden hem in een hoekje naast de televisie bedacht, maar daar zijn we nu minder van overtuigd. Dus verhuisde hij toch naar de tafel. En vervolgens naar de vensterbank. Waar vind jij deze scandinavische tafellamp het meest tot z’n recht komen bij ons?

••Op mamaLou blogt maak ik soms gebruik van affiliatelinks (te herkennen aan een *). Dit betekent dat als jij hier op klikt, ik daar mogelijk een commissie voor ontvang. Dit kost jou niets extra, maar levert mij wel een kleine vergoeding op. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Dit beïnvloed mijn mening echter niet. Meer informatie vind je in mijn disclaimer.

 Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pin It