Zoeken
Zoeken
Tip: Verras elkaar met dit romantisch uitje!
Home » Tip: Verras elkaar met dit romantisch uitje!

Tip: Verras elkaar met dit romantisch uitje!

Delen vind ik fijnFacebookPinterestWhatsApp

Regelmatig plan ik een avondje of zelfs weekendje weg met De Man. Ik vind het niet alleen heel leuk, maar een beetje onderhoud aan de relatie is altijd welkom. Even oprechte aandacht voor elkaar zonder iemand die aan je broekspijpen hangt of mee wil knuffelen. Mooie gesprekken die verder gaan dan wat er op tafel wordt gezet die avond. Heerlijk! Daarom verrassen we elkaar regelmatig met een citytrip of ander leuks. Met bijvoorbeeld een Groupon voucher kan het het ook nog eens best veel schelen op de kosten. Mag ik je tippen over een compleet en romantisch uitje met z’n tweeën?

Privé sauna

Al heel lang leek het me superleuk om naar de sauna te gaan, maar ik had besloten dat het niet helemaal mijn ding zou zijn. Ik zou me toch maar opgelaten voelen tussen de andere gasten. En toen ontdekte ik het begrip privé sauna. Ik regelde stiekem opvang, trok de stoute schoenen aan en boekte een middagje sauna voor ons. In één woord fan-tas-tisch! De ruimte was romantisch verlicht met kaarsjes en rozenblaadjes. We hadden een jacuzzi, sauna en stoomdouche tot onze beschikking. Onderdeel van het arrangement dat ik boekte waren een lekkere mocktail en een plankje bittergarnituur. Wow! Het duurt maar 2 uurtjes, maar het is alsof je úren bent weggeweest.

Het enige wat ik zo jammer vond was dat we daarna de kinderen moesten ophalen, boodschappen doen en de waan van de dag ons weer als een idioot hadden ingehaald. Weg roesje.

Lees ook: Lieve Valentijn…

Romantisch uitje

Al doende leert men. Volgende keer (en die gaat er zeker komen!) pakken we het anders aan en plakken er een nachtje aan vast. Lekker uit eten, cocktailtjes drinken en naar een hotelbed rollen. Via Groupon zijn talloze mooie hoteladresjes te vinden voor een schappelijke prijs zodat zo’n romantisch uitje nog binnen de perken blijft qua kosten. Bespaar bij Hunkemöller op een mooi setje en maak het feestje compleet. Elke moeder is immers ook een vrouw. 😉••Op mamaLou blogt maak ik soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, ik daar een commissie voor ontvang. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Delen vind ik fijnFacebookPinterestWhatsApp

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Menu

%d bloggers liken dit: