Home » Een ring met een persoonlijke boodschap | Review

Een ring met een persoonlijke boodschap | Review

Op de site Geefeenpersoonlijkcadeau.nl mocht ik een cadeautje voor mezelf uitzoeken. En nu mag ik jullie erover vertellen. De site sprak me niet bijzonder aan. Ik was op een missie. Ik klikte door.

Persoonlijke cadeautjes

Wat ik zag sprak me aan. De producten zijn super leuk. Een zilveren gegraveerde hart als hanger, een hanger met een gegraveerde kindertekening, een ring met een vingerafdruk (van bijvoorbeeld je kindje of je lief), een ring gegraveerd met een handgeschreven tekst en meer. Heel persoonlijke cadeautjes. Ook leuke sieraden voor kindjes met bedels en geboortesteentjes.

Fijne klantenservice

Bij het zoeken en bekijken wilde ik een foto uploaden om te zien hoe een hanger met een foto van mijn zoontjes eruit zou zien. Er was een uploadknop en het zag het er eenvoudig genoeg uit. Toch lukte het niet. Op m’n laptop en mijn telefoon bleef de foto hangen tijdens het laden. Op de website stond een telefoonnummer aangegeven waarop ik via whatsapp support kon vragen. Uiterst vriendelijk werd me beloofd dat ze ernaar zouden kijken en enkele minuten later kreeg ik bericht dat het gefikst was. En dat was ook zo. Nog wat later kwam de vraag of het gelukt was. Fijne service!

Ring graveren

Mijn keus was een zilveren ring waarin ik een tekst kon laten graveren. Model London, 3 millimeter breed. Voor €59,95 mocht ik één regel tekst opgeven om te graveren (dat was ook het maximum). Er was de keus tussen een glanzende of matte ring. De tekst kon gegraveerd worden in vier verschillende lettertypes en er was de mogelijkheid om hartjes toe te voegen, een infinity-teken en een kruisje. Voor €9,95 extra kon ik iets aan de binnenkant laten graveren.

Tot de planeet maan en terug

Op mijn ring staat: ‘naar de planeet maan en terug ♡∞♡♡’. Mijn oudste zegt vaak tegen me ‘ik hou van jou tot aan de planeet maan en terug en tot aan de planeet zon en terug! Je bent de liefste mama van de hele wereld!’ Welke moeder wil dat nou niet horen? Het begon -uiteraard- met Hazeltje en Grote Haas en sindsdien bedenkt hij er zijn eigen variant op. Onze peuter herhaalt het graag met wat missende of extra lettergrepen. Het is echt ons ding rond bedtijd.

Een cadeautje

In de vroege ochtend van vrijdag 1 juni plaatste ik mijn bestelling. Woensdag 6 juni plofte een klein bubbelenvelopje op de mat. In de envelop zat een satijnen zakje met de tekst ‘I ♥ Silver’, een kaartje met ‘Made with love… Just for you because you’re special!’ met ruimte voor een persoonlijke boodschap en een naam voor als je het cadeautje weggeeft, een klein zilverpoetsdoekje en een plastic zakje met de ring.

Review persoonlijke ring

Ik liet de ring aan vrienden, familie en collega’s zien. Reuze benieuwd naar wat mensen ervan vinden. Er waren verschillende meningen over de maat van de ring en de maat van de tekst. Zou de tekst beter uitkomen op een bredere ring? Is de breedte van de ring goed, maar zou de tekst beter wat kleiner zijn? De tekst staat niet helemaal in het midden van de ring. Het viel niemand op. De breedte van de ring is in ieder geval perfect voor mij.

De leesbaarheid van de tekst was ook een dingetje. Mensen moesten moeite doen om de tekst te lezen. Wat mij betreft geen enkel probleem. Hoe vaak kun je een tekst op een ring om de vinger van iemand anders lezen? En wil je dat? De uitspraak is alleen waardevol voor mij. De ring is van heel stevig zilver. Fijn, want kwetsbare sieraden zijn met een peuter en een kleuter geen lang leven beschoren. Hij draagt heel comfortabel, dat heb ik de eerste dagen meteen uitgeprobeerd.

De meest gehoorde reactie is dat het onwijs leuk is om een gevleugelde uitspraak van mijn kindjes bij me te dragen. En dat vind ik ook!••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond