Home » Hoe draagt budget draagdoek Yaro Basic Broken Twill? Review + winactie

Hoe draagt budget draagdoek Yaro Basic Broken Twill? Review + winactie

Een tijdje terug kwam Yaro met een ontzettend fijn nieuwtje waar iedereen het over had.

There is a Yaro for everyone

Ik was in alle staten en wilde daar meteen het mijne van weten. Toen eenmaal bekend werd hoe en wat, werd mijn enthousiasme er niet minder op.
 

 

Yaro basic Broken Twill 33

 
Een mooie neutraal kleurige doek voor een vanaf prijs van €22,00. Niet alleen maat 2 t/m maat 9, er is ook gedacht aan een ringsling. Hoewel ik een consult voor het dragen met een ringsling heb gevolgd, had ik er nog geen. Ik was nog op zoek en voor het bedrag van €29,00 kon ik ‘m niet laten liggen natuurlijk.
 

 

Vanillekleurige monster

 
Het was een pre-order en daarom was het even afwachten tot de doeken verzonden werden. Van tijd tot tijd gonsde het in de draaggroepen. Er werd druk geïnformeerd wie ‘m wel ontvangen hadden en degenen die hem al binnen hadden gekregen, plaatsten jaloersmakende foto’s. Het wachten van iedereen is uiteindelijk beloond. Ook de mijne kwam binnen en al snel doopte ik hem om tot het vanillekleurige monster. Liefdevol dan wel he! Want een beetje liefde had hij wel nodig.
 

Stroef aanspannen

 
De kleur is niet wit, eerder gebroken wit; vanille dus. Verre van saai! Puur en stoer juist. Door de gebruikte weeftechniek toont hij ook nog een heel mooi “patroon”. Het spande (pun intented) er toch nog even om of ik het wel een fijn doekje ging vinden. Ik ben enthousiast over de kleur van de doek en ga hem zeker niet verven. Het aanspannen gaat alleen wat stroef. Ik vermoed een combinatie van mijn onervarenheid en stugheid van de doek. Na een paar keer binnenshuis gebruik ging het al lekkerder. Het dragen met een ringsling valt me alleen vies tegen. Ik durf het nog niet zo goed buiten.
 

Een fijne doek

 
Mijn vanillekleurige monster bleek uiteindelijk gelukkig een labrador te zijn. Groot en sterk van buiten, maar van binnen een schoothondje. Het is een fijne doek die zijn prijs natuurlijk hartstikke waard is. Perfect om standaard in de auto te hebben liggen. Hoe ze de prijs zo laag hebben kunnen houden, kon je eerder hier al lezen.

Naam: Yaro Basic Broken Twill 33

Blend: 100% katoen 250 g/m2

Ringen: zilver, gathered shoulder

Naast de ringsling heb ik ook een maat 6 met een speciale reden gekocht.
 

 

DraagKaart

 
Zoals je misschien wel weet ben ik de trotse eigenaar van DraagKaart foto- en draagmijlpaalkaarten. Helemaal geïnspireerd op het dragen en daarom enig in zijn soort. Voor DraagKaart ben ik op zoek naar draagmama’s die hier ook enthousiast van worden en dat graag willen delen. Ook wel brandreps en brand enthusiasts genoemd. Ik vind vriend van DraagKaart wel wat. Hiervoor krijg je de kaarten en een Yaro basic Broken Twill maat 6! Doe je mee?!
 


Lees ook: Bermuda driehoek draagdoek••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Reacties

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond