Home » Review van Louis Liaan – het jungle spel!

Review van Louis Liaan – het jungle spel!

Tijdens het slingeren door de jungle neemt Louis hebberig en hongerig als hij is zoveel mogelijk fruit mee. Maar wat als het hem allemaal te zwaar wordt? Dan raakt hij uit balans en gooit hij al het fruit in het rond. Dus let goed op en wees voorzichtig. Je weet namelijk maar nooit wanneer Louis gaat strooien! Lees onze review van Louis Liaan, een spel van Megablue.

Review van Louis Liaan – het jungle spel!

In de doos vind je een basis van 2 palmbomen met een liaan, Louis de gorilla, 1 dobbelsteen, 14 diertjes en stukjes fruit.
De basis moet je even in elkaar klikken, dit is zo gebeurd. Dan leg je het fruit en de diertjes onder in de bakjes en hang je Louis voorzichtig aan zijn liaan. Je schuift de toekan rustig naar boven en alles staat gereed om te beginnen.

Review van Louis Liaan - het jungle spel!

Spelregels Louis Liaan

Zodra Louis er klaar voor is en lekker hangt kun je gaan gooien met de dobbelsteen. De dobbelsteen geeft aan wat je Louis mee gaat geven, een diertje of een stukje fruit. Je pakt deze uit het bakje en hangt deze aan de aap. Dit moet je natuurlijk wel heeeel voorzichtig doen want je weet maar nooit wanneer Louis gaat strooien. De gezichten hier aan tafel waren dan ook zeer serieus bij het ophangen van elk stukje, heel leuk om te zien! Het werd heel stil en de handjes bewogen ontzettend langzaam. Want ja, als jij Louis laat schrikken gooit hij alles in het rond en heeft de persoon voor jou gewonnen! Maar dat schrikeffect, dat verveelt dan ook nooit he, ook al weet je dat het eraan zit te komen, je raakt er toch door verrast. Dit zorgt ervoor dat spel leuk blijft!

Voor welke leeftijd?

Het spel is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Je kunt dit spel met 2-8 personen spelen. Omdat het zo’n gezellig spel is vind ik dit vanaf 4 jaar zeker wel een goede keuze. Het is namelijk een vrolijk en kleurrijk spel wat erg aantrekkelijk is. De regels zijn simpel en het hangen van de spulletjes aan de aap is ook voor iedereen weggelegd. De onderdelen zijn van hard plastic dus die kunnen ook wel tegen een stootje. Ook voor de wat grotere kinderen zou dit nog een leuk spel zijn aangezien het verrassingseffect altijd wel leuk blijft natuurlijk. Deze mama zat namelijk ook op het puntje van haar stoel als Louis weer eens in het rond begon te springen!

Aanrader?

Dit vrolijke spel is een makkelijk spel om er even snel bij te pakken. Het staat zo in en uit elkaar en de potjes duren niet lang, maximaal 10 minuten. Echt een makkelijk spel dus om uit de kast te trekken als je niet uitgebreid de tijd hebt maar ook voor een gezellige spelletjes middag of speelafspraakje van de kinderen. Hier wachten ze niet eens tot ik het uit de kast pak, ze zijn me namelijk gewoon voor! Dat zegt alles al toch!

Louis Liaan heeft een adviesprijs van € 19,99 en je shopt hem hier!••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond