Home » Review softshell draagjas Mino Mana van Allesmama.nl + winactie (gesloten)

Review softshell draagjas Mino Mana van Allesmama.nl + winactie (gesloten)

softshell draagjas

Draagjassen zijn online al even een veelbesproken onderwerp. Dat is ook niet zo gek, want het is koud, nat en guur. Niet zo prettig voor ons en onze kleintjes. Het kan een flinke aanschaf zijn, maar met een draagjas kun je ook lekker tijdens de koudere seizoenen doordragen. Ik mocht de Mino Mana softshell draagjas van Allesmama.nl uitproberen en mijn bevindingen deel ik graag in deze blog. En zoals gezegd op Facebook en Instagram heb ik een wel erg prettige verrassing in petto.
 

Softshell draagjas van Allesmama.nl

 
Ik heb softshell altijd een erg mooie en bijzondere stof gevonden, dus ik was erg benieuwd naar de jas. Hoewel niet dik, is softshell namelijk wind- en waterdicht. Lang hoefde ik niet te wachten om de jas uit te proberen, want de volgende dag kwam hij al binnen. De jas is multifunctioneel, want het is niet alleen een draagjas, maar ook een zwangerschapsjas. En als je de insert verwijdert, heb je een gewone jas.
 
Lees ook: De leukste slofjes voor in de draagdoek
 

 

Nog meer details

 
De details gaan nog even door trouwens, want er is ook een afneembare capuchon. Grootste verrassing voor mij is dat de mouwen én de kraag te verstellen zijn middels respectievelijk klittenband en drukknopen. En dat is niet het enige; de jas is door middel van een rijgkoord strakker of juist losser in te stellen. Je kunt eigenlijk best veel doen om de jas helemaal eigen te maken.
 
Lees ook: Gastblog Charlotte; het syndroom van Down en dragen
 

Review van de Mino Mana draagjas

 
Van bovengenoemde details werd ik al erg blij. Toen ik de jas aantrok nog iets meer. De voering van fleece is erg fijn. Fleece is natuurlijk ook lekker zacht. En toen kwam het belangrijkste; hoe draagt de jas? Het was flink koud toen ik naar buiten ging. Ik droeg hem trouwens als zwangerschapsjas. Het was een uitzonderlijk koude dag en na een paar uur buiten voelde ik dat wel. Het is dus geen jas die ik als zwangerschapsjas hartje winter zou dragen, maar voor het najaar, een zachte winter en een frisse voorjaar is hij perfect.

Natuurlijk is het wel zo dat als je draagt je het een tandje warmer hebt dan zonder kindje op je rug of buik. Rug of buik dus, want met deze jas is beide mogelijk. Wat mij betreft een enorm pluspunt. Al met al ben ik erg te spreken over deze draagjas. Hij zit fijn, draagt comfortabel en het materiaal is van goede kwaliteit. En, het oog wil immers ook wat, ik vind hem mooi!
 

 
Lees ook: Bekentenis: Ik draag nog zwangerschapskleding
 

Winactie

 
Hoe gaaf… ik mag van Allesmama.nl een lezer van mijn blog blij maken met net zo’n jas! Allesmama.nl is een veelzijdige webshop. Je kunt er terecht voor borstvoedingsaccessoires, positiekleding en het één en ander op het gebied van dragen. Zoals draagdoeken, draagzakken én draagjassen dus. Wil je ook je kindje warm en in stijl dragen met een softshell draagjas? Lees dan snel hieronder wat je hiervoor moet doen:

→Like mijn Facebookpagina én die van Allesmama.nl als je dat nog niet deed.
→Ik hoor graag hieronder of onder de post op Facebook hoe jij deze multifunctionele draagjas gaat gebruiken.
→En natuurlijk wordt zoals altijd delen, taggen en ruchtbaarheid aan deze actie geven enorm gewaardeerd.

Volgende week maak ik de gelukkige draagmama bekend.
 
 
 
•Meer lezen over dit onderwerp? Ik schreef eerder deze blog over draagjassen en vesten.
•Wie jarig is trakteert! Deze week vier ik mijn eerste blogverjaardag. Komende dagen kun je daarom nog meer leuke winacties verwachten.
•Deze blog is tot stand gekomen middels een samenwerking.
 ••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Reacties
 • Oooh way gaaf! ik doe heel graag mee..
  Ik zou mijn dochter graag willen dragen tijdens het wandelen of als we naar de stad gaan..

  Facebook: An Na

 • Wat gaaf!! Ik maak graag kans op deze prachtige jas. ❤ Ik gebruik nu vaak een fleecevest van mijn vader voor ons allebei, maar dat is niet wind- en waterdicht en kan niet op mijn rug. En met een 2,5 jarige is dat wel fijn

 • Ja, ja, ja! Deze draag-jas zou ik
  Super graag willen winnen. Handig voor onze spruit die begin maart geboren gaat worden. Aangezien we een druk gezinsleven hebben met twee kids van 7&5 jaar, kan de kleinste makkelijk overal mee naar toe, zonder het gezeul van een kinderwagen… ik houd me dus van harte aanbevolen!
  Gr Laura

 • Ik zou hem zo dolgraag willen hebben. Ik draag zowel mijn oudste als mijn jongste. Mijn jongste net 1 jaar is inmiddels groot genoeg om op de rug te dragen, maar ik kan hem dan niet lekker warm houden, dit zou perfect voor ons zijn. Maar ook mijn oudste van bijna drie zou zich heerlijk achter op mijn rug kunnen nestelen. Zou me heerlijk lijken om eindelijk eens mijn zwangerschapskilo’s er af te werken, door lange stukken te wandelen, met om en om 1 van mijn jongens lekker warm tegen mij aan.

 • Wauw, ik zou hem als rug en buik draagtas gebruiken. de rugvariant voor mijn 3 jaar oude dochtertje en de buik variant voor mijn 7 weken oude dochtertje. Ik doe de boodschappen voor ons 8-en op de fiets en vind het ideaal om de jongste op de buik te dragen, fietsen, boodschappen en weer op de fiets en meisjelief slaapt lekker door (en geen gesleep met de maxi cosi). Het leuke is dat ik de jas niet alleen zou gaan dragen want mijn oudste dochter van 18 is 3 jaar geleden ook begonnen met haar zusje te dragen en nu weer met de jongste <3.

 • Hi Mary-Lou dit klinkt echt als dè ideale draagjas! Ik draag mijn dochter van 17 maanden afwisselend op mijn buik en rug maar heb geen jas meer waar we samen in passen. 4 x per dag moeten we naar buiten om door weer en wind grote zus op te halen van & brengen naar school. Dus je raadt het al…deze jas zou perfect zijn! Niet meer 4 x per dag (of nog vaker) het berenpak aan moeten trekken bij mijn dochter en daarna weer uit….wauw klinkt geweldig!!! Ik heb ook op Insta & Facebook geliked en gedeeld. Nu maar duimen…

 • Wat een toffe actie <3 Doe graag mee voor mijn zoontje (1jaar geworden 2 dagen geleden) dan kan ik hem heerlijk ronddragen als een kleine prins.

 • Wat een geweldige jas!!! Ik wil heel graag afvallen door lekker met mijn dochtertje te gaan wandelen (zodat we voor een 2e kindje kunnen gaan). En met dit weer zou het zo ideaal zijn als ze in de draagzak meekan (zodat zij ook lekker warm blijft). Dus ik ga heeel hard duimen!!

 • Super leuk! Ik doe graag mee voor m’n vriendin ze heeft gene Facebook dus doe ik het even. Ze is net bevallen van haar 3de kindje en haar 2de kindje js net 1,5 dus ze gaat een van de twee altijd dragen en is dus op zoek naar een mooie jas. Deze ziet er geweldig uit. Net als de foto’s.
  Ze wonen een beetje afgelegen aan een dijk waar altijd wind is dus een lekkere warme jas is dan extra fijn!

 • Wat een leuke jas! Ik zou graag mijn kindje(s) veel dragen maar heb er nooit aan gedacht dat zo’n jas nog veel handiger zou zijn dan enkel een draagdoek over je jas… Ik doe dus heeel graag mee!

 • Ik doe heel graag mee.. Momenteel 25 weken zwanger, ideaal als zwangerschapstesten en over een tijdje om onze kleine te dragen.

 • Wat leuk! Zelf heb ik momenteel nog een draagvest, maar deze lijkt me net iets meer regenbestendig hihi. Daarom heel graag een kansje om onze kapoen lekker droog te kunnen houden, zeker nu het zo nat is buiten!

 • Wauw zou super zijn
  Ik draag onze jongste echt heel veel dus zou goed van pas komen
  Helemaal als onze oudste naar school gaat over paar maand
  En verder met boodschappen en wandelen

 • Ik zou graag meedoen voor mijn dochter die haar zoontje graag draagt, deze jas zou hen ideaal uitkomen met het huidige weer!

 • Wat handig, dit klinkt heel goed! Heb helemaal geen jas of iets dergelijks voor het dragen. Lijkt me toch wel erg handig en wil mijn kleine meisje meer buiten gaan dragen.

 • Gefeliciteerd met je eerste blogjaar!! wat een mooi winactie 🙂 ik wil ook graag mee doen. Ik draagt onze jongste (10manden) heel veel en dan is een draagjas erg handig 🙂

 • Wauw … wat een gave jas. Ik denk dat mijn zoontje van net een jaar het heerlijk warm en gezellig zou vinden bij mama op de rug … en mama ook!

 • Wauw deze is echt top! Voor mijn dochtertje Ivy, zij vind de draagzak fantastisch! Sinds ruim een maand zijn wij haar trotse papa en mama na een fantastische reis naar Taiwan. Van tevoren bedacht dat ik haar graag wil dragen maar je moet natuurlijk afwachten of zo’n popje van 14 maanden dat wel wil. Gelukkig is ze helemaal in haar element in de kokadi. Draagt zeker bij aan de hechting. Nu het zo koud is zou het heerlijk zijn als ze in de jas kan in plaats van er over. Fingers crossed!

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond