Draagjassen zijn online al even een veelbesproken onderwerp. Dat is ook niet zo gek, want het is koud, nat en guur. Niet zo prettig voor ons en onze kleintjes. Het kan een flinke aanschaf zijn, maar met een draagjas kun je ook lekker tijdens de koudere seizoenen doordragen. Ik mocht de Mino Mana softshell draagjas van Allesmama.nl uitproberen en mijn bevindingen deel ik graag in deze blog. En zoals gezegd op Facebook en Instagram heb ik een wel erg prettige verrassing in petto.
 

Softshell draagjas van Allesmama.nl

 
Ik heb softshell altijd een erg mooie en bijzondere stof gevonden, dus ik was erg benieuwd naar de jas. Hoewel niet dik, is softshell namelijk wind- en waterdicht. Lang hoefde ik niet te wachten om de jas uit te proberen, want de volgende dag kwam hij al binnen. De jas is multifunctioneel, want het is niet alleen een draagjas, maar ook een zwangerschapsjas. En als je de insert verwijdert, heb je een gewone jas.
 
Lees ook: De leukste slofjes voor in de draagdoek
 

 

Nog meer details

 
De details gaan nog even door trouwens, want er is ook een afneembare capuchon. Grootste verrassing voor mij is dat de mouwen én de kraag te verstellen zijn middels respectievelijk klittenband en drukknopen. En dat is niet het enige; de jas is door middel van een rijgkoord strakker of juist losser in te stellen. Je kunt eigenlijk best veel doen om de jas helemaal eigen te maken.
 
Lees ook: Gastblog Charlotte; het syndroom van Down en dragen
 

Review van de Mino Mana draagjas

 
Van bovengenoemde details werd ik al erg blij. Toen ik de jas aantrok nog iets meer. De voering van fleece is erg fijn. Fleece is natuurlijk ook lekker zacht. En toen kwam het belangrijkste; hoe draagt de jas? Het was flink koud toen ik naar buiten ging. Ik droeg hem trouwens als zwangerschapsjas. Het was een uitzonderlijk koude dag en na een paar uur buiten voelde ik dat wel. Het is dus geen jas die ik als zwangerschapsjas hartje winter zou dragen, maar voor het najaar, een zachte winter en een frisse voorjaar is hij perfect.

Natuurlijk is het wel zo dat als je draagt je het een tandje warmer hebt dan zonder kindje op je rug of buik. Rug of buik dus, want met deze jas is beide mogelijk. Wat mij betreft een enorm pluspunt. Al met al ben ik erg te spreken over deze draagjas. Hij zit fijn, draagt comfortabel en het materiaal is van goede kwaliteit. En, het oog wil immers ook wat, ik vind hem mooi!
 

 
Lees ook: Bekentenis: Ik draag nog zwangerschapskleding
 

Winactie

 
Hoe gaaf… ik mag van Allesmama.nl een lezer van mijn blog blij maken met net zo’n jas! Allesmama.nl is een veelzijdige webshop. Je kunt er terecht voor borstvoedingsaccessoires, positiekleding en het één en ander op het gebied van dragen. Zoals draagdoeken, draagzakken én draagjassen dus. Wil je ook je kindje warm en in stijl dragen met een softshell draagjas? Lees dan snel hieronder wat je hiervoor moet doen:

→Like mijn Facebookpagina én die van Allesmama.nl als je dat nog niet deed.
→Ik hoor graag hieronder of onder de post op Facebook hoe jij deze multifunctionele draagjas gaat gebruiken.
→En natuurlijk wordt zoals altijd delen, taggen en ruchtbaarheid aan deze actie geven enorm gewaardeerd.

Volgende week maak ik de gelukkige draagmama bekend.
 
 
 
•Meer lezen over dit onderwerp? Ik schreef eerder deze blog over draagjassen en vesten.
•Wie jarig is trakteert! Deze week vier ik mijn eerste blogverjaardag. Komende dagen kun je daarom nog meer leuke winacties verwachten.
•Deze blog is tot stand gekomen middels een samenwerking.
 

••Op mamaLou blogt maak ik soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, ik daar een commissie voor ontvang. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 %d bloggers liken dit: