Home » Review van SmartMax My First – Sounds & Senses + WIN

Review van SmartMax My First – Sounds & Senses + WIN

{ Review} | SmartMax My First - Sounds & Senses

Mijn jongste zoontje Harvey is hele dagen in de weer met autootjes, maar ander speelgoed laat hij altijd links liggen. Dolblij was ik dan ook dat ik dit kleurrijke speelgoed van SmartMax mocht uitproberen! Want wie weet, is de SmartMax My First – Sounds & Senses leuker dan autootjes?

{ Review} | SmartMax My First - Sounds & Senses

Inhoud van SmartMax My First – Sounds & Senses

In de doos bevinden zich 8 losse elementen: 4 staven en 4 rondjes. De staven en rondjes hebben alle 4 een andere structuur waardoor ze verschillend aanvoelen maar ook zijn ze verschillend van kleur. Ze zijn er in het rood, geel, blauw en groen. De rondjes zijn voorzien van 2 verschillende emoji’s en er zit iets in waardoor hij geluid maakt als je hem schudt.

Voor welke leeftijd?

Op de verpakking staat aangegeven dat het speelgoed geschikt is voor kinderen in de leeftijd van 1-3 jaar. Aangezien het materiaal stevig is en niet kapot te krijgen is (weet ik uit ervaring aangezien ze al meerdere malen door de kamer zijn gevlogen) weet ik zeker dat de minimale leeftijd van 1 prima is. Mijn zoontje is bijna 1,5 jaar en is er dol op, maar zijn broer van 5 jaar vermaakt zich er ook regelmatig mee. 😊

Schudden, rammelen en bouwen

Met deze acht elementen kun je eigenlijk alle kanten op. Door het magnetische element kun je de staven aan elkaar klikken en zo bouwen. Maar ook de rondjes passen ertussen. Dit prikkelt de hand-oog coördinatie en is zeker ook goed voor de creativiteit. Hier worden dan ook dagelijks vierkantjes en driehoekjes gemaakt en nog vele andere creaties. Als je een rondje op een staafje zet krijg je een rammelaar. Echter is Harvey zo enthousiast dat als hij schudt, het rondje er vaak afvliegt, wat natuurlijk ook weer een erg leuk spel is op zichzelf!

Alleen spelen

Als Harvey even in zijn eetstoel zit is het fijn om hem iets te kunnen aanbieden. Aangezien de auto’s de laatste tijd van het blad afvlogen probeerde ik ook om dit aan te bieden tijdens deze “loze momenten”. Voila! Meneer is heerlijk rustig bezig met ontdekken. Hij wordt het niet zat, want er zijn talloze combinaties te bedenken en ook wordt er aardig op los gedanst met de rondjes als extra muziekelement.

{ Review} | SmartMax My First - Sounds & Senses

Zoals ik al benoemde heeft mijn andere zoontje zich hier ook mee kunnen vermaken en ook zelfs de oudste van 6 was er blij mee. Zo bouwden ze erop los maar ook rolden ze de rondjes over. Je kunt dus ook leuk samen spelen en bouwen. Soms is samen dan ook net wat leuker dan alleen, heel fijn dat het hierbij mogelijk is.

Nominatie voor Verkiezing Speelgoed van het jaar 2020

Elk jaar wordt er bij de Verkiezing Speelgoed van het Jaar door een vakjury een selectie gemaakt van speelgoed dat kans maakt op de titel; Speelgoed van het Jaar. Zoals je misschien al wel weet zijn de stembussen sinds 9 september geopend!
SmartMax My First – Sounds & Senses is genomineerd in de categorie 0-3 jaar.
Een stem uitbrengen is heel gemakkelijk én je maakt kans op het genomineerde speelgoed…dus laat je stem zeker horen!

{ Review} | SmartMax My First - Sounds & Senses

Conclusie

Je zal het niet geloven, maar eindelijk hebben we speelgoed gevonden dat leuker is dan auto’s! Yess, heel erg fijn en zeker een blijvertje dus. Ik ben er echt van overtuigd dat dit urenlang speelplezier geeft en zoveel verschillende zintuigen prikkelt. Harvey wordt steeds creatiever in het gebruik ermee en hij voelt ook echt aan de verschillende structuren. Ik probeer de emoji’s op de rondjes wel eens na te doen en ook dit valt in goede aarde.

SmartMax My First – Sounds & Senses Feitjes

  • Leeftijd: 1 – 3 jaar
  • Materiaal: kunststof / rubber
  • Batterij: nee
  • Adviesprijs: € 21,99 en online te koop bij SmartGames en bij bol.com!

Winnen!

Wil jij ook kans maken op deze super leuke SmartMax My First – Sounds & Senses en kijken of jouw kindje net zo’n fan is als mijn kinderen? Doe dan mee met de winactie!!
Laat hieronder of op Facebook weten dat je mee doet en wie weet ben jij gelukkige!

De winnaar wordt op 17 september 2020 bekend gemaakt.
** WINACTIE gesloten. De winnaar is bekend en heeft een e-mail ontvangen**

{ Review} | SmartMax My First - Sounds & Senses


••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Reacties

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond