Home » Review – Poopsie Slime Surprise! Dancing Unicorn

Review – Poopsie Slime Surprise! Dancing Unicorn

Alles wat ook maar een klein beetje met unicorns te maken heeft is een groot succes hier in huis. De Poopsie Slime Surprise Dancing Unicorn werd dan ook met veel gejuich ontvangen door de dames. Het geduld om te wachten tot de unicorn uit de doos gehaald werd was ver te zoeken, hahaha.

Wat zit er in de doos van Poopsie Slime Surprise! Dancing Unicorn

De doos an sich is al een feestje om naar te kijken. Lekker vrolijk, met een dansende en zingende unicorn op de achterkant. Door het plastic venster aan de voorkant van de doos zie je direct wat er in zit. Een prachtige unicorn! Met haar regenboogharen, blauwe shirtje en roze luier ziet ze er vrolijk en kleurrijk uit. Een feestje om naar te kijken! Bovendien is de unicorn helemaal ondergedompeld in de glitters: dat vinden de meiden hier natuurlijk fantastisch! Daarnaast heeft de Poopsie Slime Surprise Dancing Unicorn ook prachtige lange wimpers: daar ben ik jaloers op hoor…

Naast de unicorn zit er ook een borstel in de doos. Deze heeft de vorm van een wolkje en ziet er echt heel schattig uit! Hiermee kunnen de regenboogkleurige haren mooi gekamd worden. Ik bedoel: een echte popster moet er natuurlijk wel tip top in orde uit zien!

Review - Poopsie Slime Surprise! Dancing Unicorn

Poopsie Slime Surprise Dancing Unicorn

Dan is het tijd om de unicorn uit de doos te halen. Dit is nog een hele operatie… Na een hoop geknip in tie-ribs en elastiekjes is de unicorn dan toch eindelijk uit de doos. Ik kan je zeggen: met twee ongeduldige meiden naast je is het niet per se gemakkelijker om alles los te knippen, haha.

De meiden zetten de unicorn op de grond neer en drukken op de buik. Daar zit een knopje wat ervoor zorgt dat ze gaat zingen en dansen. De liedjes die ze zingt gaan, zoals verwacht bij de Poopsie Slime Unicorn, over poep. Nou, dat vinden de meiden hier maar wat leuk! ‘Ze zegt poep…hahaha!’ Ik weet niet of die fase nog ooit over gaat? De unicorn zingt en danst door de speelkamer heen, en de meiden dansen vrolijk mee. Echt superleuk om te zien. Naast het zingen en dansen kan de Unicorn eigenlijk niet zo bijster veel…dat vind ik dan weer jammer. De dames vinden het echter prima zo, en bouwen een feestje samen!

Review - Poopsie Slime Surprise! Dancing Unicorn

YouTube

Daarnaast staat er op YouTube ook een filmpje van de Dancing Unicorn, waar ze samen met vriendinnen een heus concert geeft. Een echte superster dus! Hier wordt ook mee gedanst, en met de unicorn op school wordt het filmpje bekeken.

Al met al is het een groot succes hier! Door de vrolijke kleuren, de glitters en de lange wimpers is het echt een leuk speeltje voor de meiden. De haren worden geborsteld en ze doet geregeld haar dansjes. Heel leuk om te zien hoe dit gaat, vooral ook leuk om te zien dat ze er in de speelkamer mee spelen want eerlijk is eerlijk: dat liedje ben ik na een paar keer horen wel beu…

De Poopsie Slime Surprise Dancing Unicorn is voor € 49,99 te verkrijgen bij Bol.com.••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond