Home » Review – Paw Patrol: Mighty Pups Save Adventure Bay

Review – Paw Patrol: Mighty Pups Save Adventure Bay

De pups van de Paw Patrol, wie kent ze niet? Hier zijn ze dagelijks te vinden op de televisie, maar eigenlijk door het hele huis. Knuffels en speelgoed, alles is present. De film van de megapups was een enorme hit hier en werd dan ook veel nagespeeld met de speelgoed pups. Aangezien het huis dus al bol staat met de pups, waren we enorm benieuwd naar dit spel. Samen met Chase, Rubble, Marshall, Everest, Skye, Rocky, Zuma en Tracker het avontuur aangaan dat is super spannend. Maar ze durfden het aan. Ik zette Macy (7) en Bentley (5) snel aan het werk, want met de pups zit je natuurlijk nooit stil en is er werk genoeg.

Paw Patrol: Mighty Pups Save Adventure Bay – Het verhaal

Er is een meteoriet neergestort in de baai. Deze heeft ervoor gezorgd dat de pups megakrachten hebben gekregen. Gelukkig maar, want tijdens deze missies heb je de superkrachten van de pups hard nodig! Het is namelijk een mega puinzooi en dus moeten alle pups moeten zich melden bij de uitkijk.
Alle pups stappen in de lift en Ryder vertelt je precies wat er gebeuren moet. Zo moet er opgeruimd worden aan het strand, geklust worden in de sneeuw en ook in de stad is er genoeg te doen. Je gaat zelfs op bezoek bij meneer Porter om al het fruit op te sporen voor hem. Deze plekken zijn allemaal zeer herkenbaar als je de serie kijkt. Aangezien dat hier vaak gebeurt was het hier één en al herkenning en was het een feest om te spelen.

Review - Paw Patrol: Mighty Pups Save Adventure Bay

Er zijn in totaal 7 supermissies en ook 7 minigames te spelen. Elke missie is voor een andere pup weggelegd, dus je krijgt de kans om in elke wagen te rijden en om ieders superkrachten in te zetten, hoe cool is dat! Bij het behalen van de missies speel je de minigames vrij. Je moet dus echt aan de bak wil je verder komen.

Uitleg van Paw Patrol: Mighty Pups Save Adventure Bay

Per missie wordt er duidelijk uitleg gegeven over de besturing. Hoe je precies beweegt maar ook hoe je de gereedschappen van de pups gebruikt.
Er wordt Nederlands gesproken, de tekst in beeld is in het Nederlands en er zijn duidelijke plaatjes in beeld te zien van de knopjes. Dit alles zorgt ervoor dat de kindjes het eigenlijk allemaal zelf wel lekker kunnen spelen. Heel fijn dat ze zo zelfstandig kunnen spelen, hier vinden ze dat helemaal fantastisch namelijk.

Review - Paw Patrol: Mighty Pups Save Adventure Bay

Wat vinden wij ervan?

De missies zijn niet al te uitgebreid en ook zeker niet te lastig. Dit is erg leuk. Spelletjes voor de PS4 die wij hebben zijn namelijk niet zo kindvriendelijk en daarbij hebben ze altijd veel hulp nodig. Dit spel konden ze helemaal alleen spelen, ze waren dan ook zeer trots. De missies zijn helemaal in lijn met de serie, dus de kindjes wisten precies wat ze konden verwachten en waar welke pup voor nodig was. Het duurde dan ook niet lang voor ze compleet in het spel zaten. Ook krijgen ze tijdens het spel veel complimenten, je had die gezichtjes moeten zien stralen!

De mini spelletjes zijn ook een leuke bijkomst. Hier kun je zelf kiezen met welke pup je speelt.
In de series zien we de pup Boogie vaak voorbij komen, dus het is erg leuk dat deze ook in het spel verwerkt is als minigame. Het is natuurlijk geweldig om zelf ook eens je dansmoves te laten zien op dit aanstekelijke liedje. Zelfs papa en mama moesten eraan geloven!

De meeste ondertitelingen en uitleg zijn in het Nederlands, maar heel soms zit er iets in het Engels bij. Dat konden de kindjes nog niet zelf lezen natuurlijk en hoorde er volgens mij ook niet helemaal bij.

Review - Paw Patrol: Mighty Pups Save Adventure Bay

Paw Patrol: Mighty Pups Save Adventure Bay informatie

  • Releasedatum: 6 november 2020
  • Multiplayer functie aanwezig: ja, 1 – 2 spelers
  • Leeftijd: Vanaf 3 jaar (PEGI leeftijd 3)
  • Genre: Avonturenspel
  • Console: PS4 / XBOX One / Switch / PC
  • Taal: Nederlands gesproken en ondertiteld
  • Adviesprijs: € 36,99 en online te koop bij bol.com


••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond