Home » { Review } | Paw Patrol Fold N’ Draw tekenbord

{ Review } | Paw Patrol Fold N’ Draw tekenbord

Met het Paw Patrol Fold N’ Draw tekenbord kun je meer dan alleen maar tekenen, veel meer zelfs. Lees maar mee met onze review.

Harvey heeft er nog wel eens een tik van om met alles tegelijk bezig te zijn. Of elke minuut iets anders, maar dat is kind eigen volgens mij, want mijn andere twee kinderen hadden dat ook op deze leeftijd. Eindelijk heb ik iets gevonden dat hier super makkelijk in mee gaat. Deze vierzijdige “multifunctionele schildersezel” is namelijk heel simpel om te bouwen waardoor je van alles tegelijk kan doen. Het leukste? Ze kunnen het helemaal zelf en er valt vrij weinig aan op te ruimen! Klinkt goed toch? Met het Paw Patrol Fold N’ Draw tekenbord kun je namelijk meer dan alleen maar tekenen.

Veelzijdig

Er zitten in totaal vier zijden aan dit tekenbord, maar het is een 5-in-1 product. Zo is er een zijde om op te tekenen, te kleuren, een sjablonen zijde en een magnetisch bord en krijtbord. Door aan de zijkant het houdertje los te klikken kun je het bord gemakkelijk omdraaien naar de zijde naar keuze. De eerste keer vond ik dit ontzettend eng omdat ik bang was dat het zou breken, maar er zit aardig wat rek in. Je kunt hem op 2 verschillende afstanden stellen. Hier ideaal, zo kan ik hem voor de kleintjes en de grootste twee net was anders instellen.

Met het Paw Patrol Fold N’ Draw tekenbord kun je meer dan alleen maar tekenen, veel meer zelfs. Lees maar mee met onze review.

Tekenen

In het pakket zitten ook vier kleurplaten en een doosje kleurtjes, je kunt dus direct van start. Wanneer je bovenaan het rode strookje indrukt kun je je tekening erin vast klikken. Onderin is een geheime lade waarin je je kleurtjes kunt opbergen. Zo heb je alles bij de hand om aan de slag te gaan. Ben je klaar? Dan ruim je de spulletjes weer op. Sluit deze wel goed, anders valt alles eruit zodra je je bord omdraait om een andere zijde te gebruiken.

Krijtbord

Een doosje krijtjes en een wisser is alles wat je nodig hebt om met deze zijde aan de slag te gaan. Eindeloos plezier! Macy gebruikt hem voor haar huiswerk bij te houden en Harvey tekent er allerlei vormpjes op om te oefenen. Ook spelen we er spelletjes op. Je wist het super simpel weg en het blijft mooi. Ook aan deze zijde is een geheime lade, dus je bergt de krijtjes en de wisser simpelweg weer op als je klaar bent.

Met het Paw Patrol Fold N’ Draw tekenbord kun je meer dan alleen maar tekenen, veel meer zelfs. Lees maar mee met onze review.

Sjablonen

Natuurlijk is er ook voor de diehard Paw Patrol fans een extraatje bedacht. Al je favoriete karakters kun je nu zelf ook overtrekken door je blaadje voor de sjablonen te houden en eroverheen te krassen. Aan deze zijde is geen kliksysteem bovenin dus je moet het blaadje vasthouden of je plakt het even vast met een plakbandje. Vroeger vond ik dit zelf als kind echt heel leuk om te doen en eerlijk, wij hebben dit nog niet in huis gehad dus het was leuk om te zien hoe mijn eigen kinderen hier dan ook weer van kunnen genieten.

Magnetisch bord

Naast het krijten op het krijtbord kun je er ook op spelen met magneetjes, aangezien alles erop blijft kleven. Helaas zitten er geen magneetjes bij dit pakket ingesloten maar we probeerden het uit met koelkast magneten. Het enige wat wij in huis hebben, maarrrrr het werkte! Ik wil dus nog een setje halen met letters en cijfers zodat ze hier ook leuk mee kunnen spelen.

Whiteboard

Aan deze zijde kun je lekker tekenen en het gewoon weer allemaal weg wissen. Zonder kleurplaat, gewoon op het bord zelf. De zijde die ze hier eigenlijk het minst gebruiken aangezien de andere zoveel leuker zijn! De kleurtjes die je hiervoor kunt gebruiken zijn dezelfde kleurtjes als die je gebruikt om je tekeningen in te kleuren. Die zitten er dus gewoon al bij! Nog handiger zijn whiteboard stiften, deze zitten er helaas niet bij.

Met het Paw Patrol Fold N’ Draw tekenbord kun je meer dan alleen maar tekenen, veel meer zelfs. Lees maar mee met onze review.

Onze ervaring

Zeker tijdens het thuiswerken van de oudste 2 kwam dit echt als geroepen. Harvey kan hier lekker zijn ei in kwijt en hij kan van alles doen ermee. Tekenen, krijten en het krassen over de sjablonen zodat de tekeningen tevoorschijn komen. Echt heel handig. Met name het krijtbord word hier continu gebruikt, dus hier zullen we nog wel wat meer krijtjes voor bij gaan kopen. Die gaan best hard! De magneetjes zullen denk ik ook wel in de smaak vallen, het is wel jammer dat deze er niet bij zitten. Het bord is makkelijk in te klappen en zo ook weer mee te nemen als je op vakantie gaat of naar een feestje bijv. Lijkt mij wel een ideale alles-in-1 om mee te nemen. Natuurlijk zijn het de Paw Patrol stickers die het feestje compleet maken!

Feitjes


Lees ook: Magneetblokken om mee te spelen••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Reactie

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond