Home » Review | Paw Patrol de Film: Avonturenstad heeft je nodig (Nintendo Switch)

Review | Paw Patrol de Film: Avonturenstad heeft je nodig (Nintendo Switch)

Is jouw kind dol op de hondjes van Paw Patrol? Dan gaat hij of zij de nieuwste game van Paw Patrol, Pat Patrol de Film: Avonturenstad Heeft Je Nodig, geweldig vinden! Lekker gamen met de leukste hondjes ter wereld!

In jouw kind dol op de hondjes van Paw Patrol? Dan gaat het de nieuwste film van Paw Patrol de Film: Avonturenstad heeft je nodig geweldig vinden!

Paw Patrol: de Film

In augustus is de nieuwe film van Paw Patrol in première gegaan. Met dezelfde titel als de game is deze film ook een echte hit onder de jongste kinderen. In de film moeten ze het weer opnemen tegen hun grootste vijand Humdinger, die burgemeester wordt van het nabijgelegen Avonturenstad. Zodra ze merken dat hij weer chaos aan het veroorzaken is, komen de pups in actie. Gelukkig krijgt het team hulp van een nieuwe bondgenoot, de slimme teckel Liberty!

Net als in de film

Hoe leuk is het dan om de film na te kunnen spelen? We hebben al een hoop spelletje op onze Nintendo Switch, maar Paw Patrol ontbrak nog. Vooral mijn oudste was erg enthousiast toen hij hoorde dat we hem kregen. Zodra hij op de switch begon hij al met testen. “Mama, nu kan ik echt zelf Paw Patrol zijn!”.

Het is inderdaad net als in de film. Je ziet Ryder, je ziet de hondjes en eigenlijk als wat je ook in de film ziet. Ryder roept de Pups bij elkaar voor een nieuwe missie en daar begint je spel.

Volg de botjes

Yes, het begint gelijk in het Nederlands. Heel fijn, want zo kan Joshua zelf uitzoeken wat hij moet doen zonder dat ik alles hoef voor te lezen. Van achter kijk ik natuurlijk stiekem mee, want ik moet immers deze blog schrijven. Alles en dan ook echt alles wordt uitgelegd. Dat is echt heel fijn voor de jongere spelers. Hoe verder je komt in de game hoe meer je kan doen met de Pups. Volg de botjes in het spel en je komt steeds verder. Leer springen en lopen. En ontdek hoe je afval moet opruimen met de grijper. Doordat Paw Patrol zo stapsgewijs gaat hebben de kinderen het snel door. En een spel spelen dat je gelijk begrijpt is toch veel leuker?

  • Paw Patrol Ryder
  • Paw Patrol tuin
  • Paw Patrol buiten

Urenlang speelplezier

Dat je Paw Patrol de film urenlang kan spelen, heb ik al door. Zorg ervoor dat je alle botjes, oftewel snoepjes, vindt want op die manier kan je een beloningsbadge verdienen. Zorg ervoor dat je niks mist. Het mooie is dat de snoepjes gewoon jouw kant opvliegen als je er langs loopt, dus er een beetje naast springen is niet erg. Heel fijn voor mijn dochter Isabel. Er zijn genoeg levels en reddingsmissies, dus genoeg te zien en te beleven. Zowel voor mijn dochter als voor mijn zoon. Een game die ze allebei leuk vinden en urenlang kunnen doen, als dat zou mogen van mij ;-).

In jouw kind dol op de hondjes van Paw Patrol? Dan gaat het de nieuwste film van Paw Patrol de Film: Avonturenstad heeft je nodig geweldig vinden!

Is er meer?

Natuurlijk is er meer! In Mission Paw kan je namelijk terecht voor bonusmissies en reddingsopdrachten. En wat dacht je van een minigame? Leuk om even snel tussendoor te doen of om je skills te oefenen. Ben je fan van een bepaalde pup? Geen probleem, er is keuze en variatie genoeg! Wil je graag samen een spel doen dan kan dat ook. Veel games voor de allerjongste vergeten dat je het ook wel eens leuk vindt om samen te doen. Maar Paw Patrol: De Film is dat niet vergeten. En samen spelen is ook erg handig. Als Isabel iets moeilijk vindt kan Joshua het voor haar doen of ik. Samen gamen is toch veel leuker?

Vanaf drie jaar

Als ik een spel koop wil ik ook zeker weten dat het voor die leeftijd is. Gelukkig heb ik hier een driejarige nog rondlopen, dus dat kon ik zeker voor jullie testen. Zodra jouw driejarige weet hoe hij de console moet gebruiken, dan kan het ook dit spel doen. Isabel vond het super grappig om de Pups van Paw Patrol een kant op te sturen die zij wilde. En omdat alles goed in het Nederlands werd uitgelegd, kon ze het zo mee doen. Springen over bankjes, zwemmen in de zee of het vuil opruimen. Onze Isabel lukte het allemaal en daarmee kan ik jullie zeggen dat deze game te spelen is vanaf 3 jaar!

In jouw kind dol op de hondjes van Paw Patrol? Dan gaat het de nieuwste film van Paw Patrol de Film: Avonturenstad heeft je nodig geweldig vinden!

Onze conclusie

Deze game vinden wij zeker een aanrader! Vooral omdat Isabel, onze jongste van 3, hem ook kan spelen. En daarnaast genieten onze kinderen heel erg van deze game. Het is net als in de film en de minigames zorgen ervoor dat er genoeg variatie is. Mijn kinderen vragen of ze, als er weer een nieuwe film uitkomt, de game ook mogen reviewen. En dat zegt toch genoeg? Blijkbaar is Paw Patrol zo leuk dat ze er nog meer van willen. Zoek je een leuke Nintendo Switch game voor jouw jonge kinderen? Dan is Paw Patrol de film: Avonturenstad Heeft Je Nodig echt een aanrader!••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond