Home » Review: Let’s Sing 2022

Review: Let’s Sing 2022

Let's Sing 2022

Hou jij ook zo van meezingen op je favoriete liedjes? Ik vind het echt heerlijk en het kan overal. Maak er een wedstrijd van, én ik ben jouw persoon! Daarom was ik ook ontzettend blij dat ik Let’s Sing 2022 mocht reviewen. Heerlijk ongegeneerd meezingen terwijl je punten krijgt! Zing jij met mij mee?

Zing mee met je favoriete liedjes

Ik hou van zingen, maar ben niet zo iemand die de sterren van de helemaal zing. Mijn man heeft soms zelfs stevig kritiek op mijn zangkunsten. Maar met Let’s Sing 2022 kan ik de sterren van de hemel zingen en ook nog punten verdienen. Ik ben dol op spelletjes en wedstrijden, én zingen, dus deze game is echt voor mij gemaakt. Code binnen, spel gedownload, zingen maar!

Geen microfoon nodig bij Let’s Sing 2022!

Het valt mij gelijk op dat je geen microfoon meer nodig hebt om dit spel te spelen. Download de app op je telefoon en gebruik dat als microfoon. Dat scheelt weer wat ruimte in je kast. Zo kan iedereen mee spelen, want iedereen heeft wel een telefoon. Ideaal. Een kind kan de was doen, Voor ik het wist stond ik samen met mijn zoontje klaar om te zingen op het eerste nummer.

Klassiekers en hits

Naast een paar klassiekers die er wel op moesten komen staan er ontzettend veel lekkere nieuwe hits op die ik ook altijd in de auto mee zing. Zo vind ik King en Queens echt een heerlijk nummer om mee te zingen en laat die er nu ook op staan! Maar mijn favoriet met kerst, Last Christmas, staat er gewoon ook op. Oww yes, dit is zo ontzettend leuk. Let’s Sing 2022 is weer een dijk van een game met geweldige nummers.

Let's Sing 2022 Classic

Acht verschillende spelmodus in Let’s Sing 2022

Naast het kiezen van een nummer uit je Jukebox, zijn er nog veel meer opties om een nummer te zingen. Zo kan je op verschillende manier een nummer kiezen en dus spelen. Ga je voor Legende, Classic, Mix Tape 2.0, Playlist Creator, Feat., World Contest of Let’s Party. Voor sommige van hen moet je wel online gaan. Wil je dit niet dan blijft er nog genoeg leuke dingen over.

Punten en feedback

De zanganalyse staat er gewoon weer in. Gaat de tekst te snel, maar ken je de melody wel? Neurie dan gewoon mee, want hier krijg je gewoon punten voor! Het gaat namelijk om de toon en niet om het woord. Probeer het bij de goede stukjes extra goed te doen, want daar krijg je meer punten voor! Naast de punten krijg je ook feedback. Doe jij het Great of is je zang wel oké? Ik ben benieuwd wat ze van jou vinden. Bij mij stond natuurlijk over Great. haha

Wat kan je waar bij Let’s Sing 2022

Er zijn dus een hoop keuzes die je kan maken. Maar waar kan je nou wat? Ik zet het graag voor je op een rijtje:

Spelmodi

  • Legende: Een Singleplayer-modus. Verdien sterren en versla je concurrentie.
  • Klassiek: Precies zoals we gewend zijn. Zing alleen of met vrienden. Wie verdient de meeste sterren?
  • Mix Tape 2.0: Mix nummers om je eigen unieke mixtapes te maken in deze modus. Elke mix wordt dynamisch gegenereerd en garandeert een playlist die zich nooit herhaalt.
  • Feat.: Zing met vrienden en familie of werk zelfs samen met je idool om de score te maximaliseren.
  • Wereldwedstrijd: Ga online en daag mensen uit van over de hele wereld! Hoe hoog kan jij komen?
  • Jukebox: Lekker Jammen en genieten van jouw favoriete nummers. Vind je het een lekker nummer? Plaats hem dan in de Jukebox zodat je hem snel kan terug vinden.
  • Let’s Party: Twee team tegen elkaar. Tot wel acht personen in twee team kan je deze modus spelen. Let’s party en start Let’s Sing 2022
  • Playlist Creator: met dit systeem kun je nu kiezen welke modus je wilt spelen en welke nummers je wilt zingen. De speler kan nu zijn eigen afspeellijst maken en deze afspelen in de klassieke en feat-modus. Heel handig dus.
Let's Sing 2022 Party

Wanneer is jouw party?

Mijn vriendinnen reageerden heel enthousiast toen ik vertelde dat ik de game had, maar door alle maatregelen kunnen we nog geen party organiseren. Maar alleen zingen of met mijn gezin is ook echt prima. Ik vind de nummers geweldig en dat je de videoclip kan zien tijdens het zingen, maakt het helemaal af. Zoek je nog een leuk cadeau voor onder de kerstboom dan is dit zeker een aanrader!

Verdien jij je eerste punten met Last Christmas? Of ga je toch voor Bad liar?
Shop Let’s Sing 2022 hier!••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Reacties

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond