Home » Review Glibbi; slijm in poedervorm

Review Glibbi; slijm in poedervorm

Slijm is helemaal in. Vooral het zelf maken van slijm. Hoe gaaf is het dan om in een bad vol slijm te mogen badderen? Mijn kinderen konden niet wachten om deze slijm van Glibbi uit te proberen.

Slijm in poedervorm

Glibbi Slijm kan je in veel verschillende varianten kopen. Van groene slijm tot eenhoorn glitter paars. Voor ieder wat wils. Glibbi bestaat uit een zakje met daarin poeder. Zodra het poeder in aanraking komt met water, veranderd het in een lekkere slijmerige massa.

Een bad vol slijm

Helaas is één zakje genoeg voor 40 liter slijm. Niet genoeg om een lekker bad van te maken.. Bij ons heb je dan ongeveer 8 centimeter slijm in je bad. Dus hebben we er twee ingedaan. Eerst vul je je bad met water en daarna doe je de poeder erin en roer je alles goed door. Binnen een paar minuten veranderd je bad in een heerlijk ruikende slijmerige massa.

Lekker badderen of niet?

De kinderen konden niet wachten om erin te springen. Maar pas op! Het maakt je bad echt heel glibberig. Laat je kinderen er daarom rustig in stappen en daarna zitten. Laat ze niet opstaan, want je bad wordt er heel glad door. Bij ons gleed onze dochter daardoor zo het slijm in. En dit kreeg ik erg lastig van haar af. Vooral in haar haren bleef het lang zitten. En laat ze nou het wassen van haar haren echt een drama vinden. Het gevolg… ook ik zat onder het slijm.

Heerlijk voor hoogsensitieve kinderen

Mijn zoontje is hoogsensitief en kwam door dit bad helemaal tot rust. Hij vond de geur heerlijk en liet het slijm langzaam door zijn vingers bewegen. Zo’n bad is ideaal om even in te ontprikkelen. Geen bad? Gooi Glibbi dan in een afwasteil of emmer met water. Zo kunnen ze al zittend lekker met hun handen door het slijm. Een aanrader.

Lees ook: Onze ervaring met SilliShapes sensorische voelcirkels

Conclusie

Mijn dochter was er snel klaar mee, maar die beweegt liever dan dat ze stil zit. En ook vond ze het maar niks dat al haar badspeeltjes glibberig werden. Mijn zoon daarentegen vond het heerlijk. Zoals ik al aan gaf is dit bad heel fijn voor kinderen die even moeten ontprikkelen of tot rust moeten komen. Het slijm is ook weer makkelijk weg te werken. Extra water erbij en het slijm lost op. Er blijven geen vlekken in je bad achter. Voor mijn zoon is het een echte aanrader. Mijn dochter zegt nee. Geen bad? Geen nood! Je kan dit product dus ook prima in een emmer of pan doen. Geschikt voor uren speelplezier!

GlibbiSimba
Prijs: €4,99 euro voor 150 gram €9,99 voor 2×150 gram

Lees ook: poopsie slime••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond