Home » Review gemotoriseerde voertuigen van Nikko

Review gemotoriseerde voertuigen van Nikko

Met twee jongens in huis, barsten de speelgoed bakken uit hun voegen van voertuigen. Of het nu treintjes, auto’s of vrachtwagens zijn, maakt ze weinig uit, als het maar wielen heeft. Kun je je een beetje een voorstelling van maken hoe blij ze waren toen ze een bestuurbare auto en motor van Nikko uit mochten proberen?!

Nikko

Nikko staat bekend om zijn radiografisch bestuurbare voertuigen. In het assortiment zitten verschillende typen voertuigen. Zo verschillen de maximumsnelheden, maar ook de maximale afstand die een auto kan halen. Ook zitten er verschillen in wat een auto kan: Zo is de één gemaakt om snel te racen en weer een ander om over ruig terrein te rijden. Voor ieder wat wils.

Bestuurbare auto’s zonder controller

Voor de oudere kindjes heb je de op afstand bestuurbare auto’s met controller, maar ook aan de jongsten is gedacht. Zo zijn de Road Rippers Maximum Boost (auto) en Road Rippers Wheelie bike (motor) wel gemotoriseerd, maar hebben ze geen controller. Maar dat doet niet onder voor wat ze wel kunnen! Met een druk op de knop schieten ze vol tam tam weg.

De Road Rippers Maximum Boost

De Road Rippers auto die wij ontvingen voor deze review is groen en heeft muziek en ronkende motoren. De muziek- en lichteffecten zijn heel leuk voor kinderen. Hij heeft 2 knopjes op zijn dak: 1 voor de muziek en 1 om hem in beweging te zetten. Het geluid wat hij dan maakt is te vergelijken met een race auto die hard zijn gaspedaal intrapt om vervolgens met piepende banden weg te scheuren. Het allerleukst is het dat hij onderweg een wheelie maakt en er een lichtgevende raket uit de kofferbak komt.

Verkrijgbaar in de kleuren groen en blauw
Afmetingen: ca. 26,50 x 12 x 7,80 cm
Leeftijd: 3+

Road Rippers Wheelie bike

Naast de auto testten wij ook een wheelie motor. Ook hier komen er licht- en geluideffecten aan te pas. Terwijl de motor wegstuift maakt hij doorlopend wheelie’s en licht de achterband op. Toffe effecten als ik afga op de reacties van mijn jongens. Wel vinden we het jammer dat de motor lang niet zover komt als de auto.

Verkrijgbaar in de kleuren rood en groen
Afmetingen: ca. 11,4 x 26,6 x 19 cm
Leeftijd: 3+

Gemotoriseerde speelgoedauto en motor

De voertuigen hebben dus geen controller en zijn niet op afstand bestuurbaar, maar de gemotoriseerde bediening maakt een hoop goed. De jongens doen de tussendeur open naar de gang en dat geeft ze voldoende ruimte om hier binnen mee te spelen. Wat ook fijn is: Ze kwamen beide inclusief batterijen. Daar kan ik als moeder echt heel blij van worden.

Beide voertuigen zien er lekker flashy uit en herkenbaar voor de jongens als racevoertuigen. De realistische licht- en geluidseffecten zijn echt een kers op de taart.••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond