Home » Review autostoelhoes van Dooky

Review autostoelhoes van Dooky

Ken je dat, dat je iets heel lang en vaak gebruikt, maar dat het opeens opvalt dat het eigenlijk aan vervanging toe is? Nou dat had ik met de autostoeltjes. Er zitten vlekken in en zelfs wat gaten. Ik had mij voorgenomen om de bekleding van de stoeltjes af te halen om te wassen en daarna te herstellen. Het is best een klus en ik keek er tegen op. Ik was erg blij toen ik de autostoelhoes van Dooky, Seat Cover 1 Black Feather, mocht reviewen. Het leek mij super handig dat het over de originele hoes van het autostoeltje kan.

Dooky stoelhoes

In de verpakking zitten twee hoezen, één voor over het stoeltje en een kleine hoes voor een hoofdverkleiner. Ze voelen zacht aan en het design is mooi. We hebben 2 autostoeltjes waarvan één met een hoofdverkleiner. In de verpakking zit een gebruiksaanwijzing met plaatjes, wel zo makkelijk. Nadat ik het goed heb gelezen, was het gemakkelijk de hoes over de bekleding heen te plaatsen. Ik had een ingewikkelde constructie verwacht aangezien je met de riemen zit, maar hier is over nagedacht. De binnenkant van de het doek is met klittenband aan elkaar vast te maken waardoor je eerst de bandjes er doorheen kunt halen.

Lees ook: Lange autorit met kinderen? Zo houden ze het langer uit

Review Dooky Seat Cover

Aangezien de meiden lang haar hebben was ik benieuwd of ze er niet in zouden blijven hangen. Maar dit is niet het geval. Als het klittenband goed aan elkaar vastgeplakt zit, gaat het prima. De hoes van de hoofdverkleiner is makkelijk te plaatsen. Om de bekleding echt een voldoende te kunnen geven, moesten de 4-jarige meidentweeling goedkeuring geven. Het viel hun gelijk op. De een zei gelijk: mama mooi. Maar trok gelijk de bekleding van het hoofdstukje. Blijkbaar ziet ze daar niet de nut van in haha… En de ander moest ik uitleggen waarom het nodig is. Gelukkig vindt ze het gebruik van de hoezen een goed idee en vind ze deze mooi.

Hoes voor autostoel groep 1

Dooky Seat Cover Black Feather is een echte aanrader voor autostoelen groep 1. De hoezen voelen zacht aan en hebben een mooi design. Het is makkelijk te plaatsen, af te halen en te wassen bij ongelukjes. Ik zeg win-win.

 ••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond