Home » Review: Addams Family; Mansion Mayhem

Review: Addams Family; Mansion Mayhem

The Addams Family: Mansion Mayhem_20211015082614

The Addams Family is terug, en hoe. Vanaf deze week is de nieuwe film The Addams Family; op avontuur te zien in de Nederlandse bioscopen. Naast deze film is er ook een game uitgebracht voor op de Nintendo Switch, Playstation 4, Stadia en pc. In de The Addams Family; Mansion Mayhem ga je samen met de familie Addams op avontuur. 

The Addams Family

Deze bekende familie is in de jaren 30 bedacht door striptekenaar Charles Addams. De zwarte humor van deze familie sprak mensen enorm aan en ze werden in korte tijd enorm populair.
De Addams-familie bestaat uit Gomez, de vader van het gezin, Morticia is de moeder van het gezin en de kinderen Pugsley en Wednesday. Ze zijn excentriek, rijk en houden van gekke, dwaze, lachwekkende en idiote dingen. Maar dat niet alleen ze houden als familie ook van griezelig, luguber, enge en spookachtige dingen. 
Ze wonen als gezin niet alleen in het landhuis; ook oom Fester, oma en neef Itt wonen hier. Lurch de butler van het landhuis mag zeker niet ontbreken.

  • The Addams Family: Mansion Mayhem_20211015082614

The Addams Family op avontuur

Sinds deze maand is de favoriete griezelfamilie van iedereen weer terug in een komische animatiefilm The Addams Family op avontuur. Dit keer raakt de Addams Family verzeild in bizarre avonturen wat leidt tot hilarische ontmoetingen met allerlei nietsvermoedende mensen. Maar waar ze ook heen gaan, de leden van de Addams Family blijven altijd hun griezelige, gekke zelf.

The Addams Family

Addams Family; Mansion Mayhem

Dit spel neemt je mee op een griezelig avontuur dat leuk is voor de hele familie. Het geliefde Addams landhuis moet gered worden, dus help Gomez, Mortica, Pugsley en Wednesday mee in een 3D- avontuur. Het spel kun je tot en met 4 spelers spelen. 

Als speler beleef je de maffe wereld van de Addams Family mee, gebaseerd op de animatiefilm. Het is de bedoeling dat je de griezelige en spannende geheim van het landhuis van deze familie gaat ontrafelen. Naast dat er een story mode is, zijn er ook verschillende minispellen. In deze spellen speel je als personage tegen elkaar. Je kunt dit ook alleen doen, maar dan ben jij altijd de winnaar! Als je niet goed tegen je verlies kunt, is dit natuurlijk de beste manier om altijd te kunnen winnen.

The Addams Family is terug, en hoe. Vanaf deze week is de nieuwe film te zien en ook de game Addams Family; Mansion Mayhem is uit voor o.a. de Switch!

Wat vonden wij van dit spel?

Wij vinden het heerlijk om samen spellen te spelen; gewoon aan tafel en soms ook op een game console. Waar we ons met bijvoorbeeld de Mario Spellen uren kunnen vermaken, valt het met de Addams Family een beetje tegen. Het is een beetje veel van hetzelfde en zeker in de story mode is er weinig echte actie. Persoonlijk was ik er snel op uitgekeken, mijn kinderen gingen iets langer door.
De minigames vonden we het leukste om te doen, dan had je nog een beetje strijd tegen elkaar. En je wilt toch allemaal graag de beste zijn!

De game kost € 39,95 en is te koop bij bol.com.••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond