Home » Vier redenen om jouw racefiets in huis te nemen

Vier redenen om jouw racefiets in huis te nemen

Lees dan de volgende vier redenen, en raak overtuigd van het idee van het in huis halen van je fiets. Het klinkt misschien gek, maar het is ideaal!

Het klinkt misschien een beetje gek om te zeggen dat je een fiets in huis moet nemen. Toch is dat precies hetgeen wat helemaal niet gek is, en wat juist diverse voordelen met zich meebrengt. Staat jouw waardevolle racefiets momenteel in de schuur of garage? Lees dan de volgende vier redenen, en raak overtuigd van het idee van het in huis halen van je fiets.

1: Het is beschermd tegen slecht weer

Zeker als je fiets in de schuur of zelfs buiten staat, wordt hij aangetast door het weer. Vriest het, regent het of valt er sneeuw op? Dat is logischerwijs niet heel goed voor de fiets. Door hem binnen te zetten heeft de fiets hier geen last van, en staat hij juist veilig onder goede omstandigheden binnen onder een prettige temperatuur. Je weet zo zeker dat niks de fiets zal beschadigen, zeker als de fiets in een fiets ophangbeugel zit.

2: Hij wordt niet gestolen

Ook dit geldt weer voornamelijk als hij buiten of in een schuur staat. De kans dat de fiets gestolen wordt is aanwezig, en dat wil je natuurlijk niet. Waarschijnlijk zet je je fiets gewoon goed op slot en ben je er zeker oplettend op, maar toch is het slim om in je achterhoofd te houden dat er altijd een kans blijft dat hij gestolen kan worden. Dat wil je niet! Door hem in huis te nemen weet je vrijwel zeker dat dit niet gebeurt.

Lees dan de volgende vier redenen, en raak overtuigd van het idee van het in huis halen van je fiets. Het klinkt misschien gek, maar het is ideaal!

3: Het staat stijlvol en mooi

Als je een woonkamer inkomt en iemand heeft zijn of haar prachtige racefiets op display staan? Dat is natuurlijk wel een eyecatcher, en iets waar iedereen wel even naar zal kijken en over zal vragen. Naast dat het mensen interesseert, staat het ook gewoon mooi in je interieur. Het is een vorm van decoratie. Een ophangsysteem voor fietsen hoeft niet duur te zijn en is simpel zelf aan te brengen aan je muur.

4: Je bent trots, en kunt kijken

Als een racefiets eigenaar ben je waarschijnlijk gewoon erg trots op je prachtige fietsje en doe je er alles aan om hem veilig te houden, maar ook om er zelf veel van te genieten. In je woonkamer zie je hem elke dag lekker veel en dat geeft een goed gevoel. Je bent trots, waarom zou je dan niet dat ook in huis halen? Al met al zijn er eigenlijk geen redenen om het niet te doen!••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Reactie

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond