Home » Zoetermeerse cupido’s opgelet: Prijs voor Valentijnsbaby

Zoetermeerse cupido’s opgelet: Prijs voor Valentijnsbaby

Valentijnsbaby actie

Valentijnsdag; door de één omarmd om de achterliggende gedachte en door een ander verguisd om het commerciële karakter. Wat je er ook van vindt, je liefde en genegenheid voor een ander tonen kan altijd, dus waarom dan niet ook op dé dag?! En stel hé, stel dat van het één het ander komt en daar over exact 9 maanden een baby uit voorkomt. De baby geef je natuurlijk aan bij de gemeente. Maar je mag van je liefdesbaby ook melding maken bij Stadshart Zoetermeer.

Valentijnsbaby actie

Zoetermeerse liefdesbaby

Om de liefde te vieren, heeft winkelcentrum Stadshart Zoetermeer namelijk een bijzondere Valentijnsdagactie bedacht. Wordt je baby exact 9 maanden na Valentijnsdag, dus op 14 november 2018, in Zoetermeer geboren? Dan mag je een feestelijke mand vól handige en leuke producten in ontvangst nemen. Het Stadshart wil op deze manier laten zien dat het zijn klanten én de liefde een warm hart toedraagt.

Stadshart Zoetermeer

Bij de komst van kinderen kun je je suf blijven kopen aan een wiegje, bedje, stoeltje, kleertjes en nog zoveel meer. Een hart vol liefde, maar een beetje pijn in de portemonnee. Een pakket met handige én leuke producten voor zowel de baby zelf, als voor de ouders is dan een echt welkome verrassing. In het pakket dat het winkelcentrum beschikbaar stelt, zitten producten en kortingsbonnen van ondernemers uit het Stadshart. Zoetermeer heeft een levendig stadscentrum met winkels als Douglas, Esprit, Etos, Media Markt, Primark, H&M, HEMA, AH-XL, Mango, Rituals en kleine speciaalzaken.

Valentijnsdagliefdesbaby

Dus beval je op 14 november 2018 in Zoetermeer, kom dan heel even van je wolkje af en mail dan het bewijs van geboorte naar info@stadshart.nl. je ontvangt dan sowieso het pakket. Daarnaast worden onder alle ouders van een valentijnsdagliefdesbaby een romantisch etentje op Valentijnsdag 2019 verloot. De Valentijnsbaby zal dan drie maanden oud zijn en uit ervaring kan ik je vast melden dat de kans groot is dat jullie dan toe zullen zijn aan een avondje samen.

 

Foto babyvoetjes in hand via Shutterstock ••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond