Zoeken
Zoeken
Voorspelling: Finn en Zoë populairste babynamen van 2019
Home » Voorspelling: Finn en Zoë populairste babynamen van 2019

Voorspelling: Finn en Zoë populairste babynamen van 2019

Delen vind ik fijnFacebookPinterestWhatsApp

Elk jaar maakt De Sociale Verzekeringsbank (SVB) in januari bekend welke voornamen het meest gegeven zijn het jaar daarvoor. Ikbenzwanger.com gaat een stapje verder en doet juist een voorspelling voor het komend jaar. De populairste namen in 2019 lijken Finn en Zoë te gaan worden.

Ikbenzwanger.com

ikbenzwanger.com is een online magazine waar je terecht kunt voor informatie over zwanger worden en zwanger zijn. Op de website kun je informatie vinden over de ontwikkeling van je buikbaby, de bevalling, borstvoeding en nog veel meer. Ook kun je je uitgerekende datum berekenen en inspiratie opdoen voor een naam voor je kind.

Lees ook: Originele babydozen die je gratis kunt aanvragen

Voorspelling populairste namen

Op basis van miljoenen zoekopdrachten voorspelt ikbenzwanger.com (in samenwerking met Naamwijzer.nl) jaarlijks de populariteit van een naam. Voor 2019 lijken Finn en Zoë dus het meest populair te worden onder kersverse ouders. Of ze een beetje goed kunnen voorspellen zal pas begin 2020 bekeken kunnen worden.

Wel heb ik natuurlijk even gekeken naar het meest recente resultaat uit het verleden. Of de voorspelling voor 2018 (Finn en Juna) klopt, zal over een paar weken blijken. In 2017 werd in elk geval voorspeld dat Finn en Yara het vaakst gegeven zouden gaan worden in 2017. Volgens de SVB werden kinderen in 2017 echter het meest Noah en Emma genoemd. Finn eindigde dat jaar op de 4e plaats en Yara haalde als hekkensluiter nipt de top 20.

Lees ook: Hoera! Ik ben zwanger | Idee om te vertellen dat je zwanger bent

Voorspelling kindernamen

Helemaal feilloos is het systeem dus niet. Op zich ook niet vreemd. Je googlet en zoekt veel namen en hiervan valt het gros natuurlijk gewoon af. Omdat een beetje inspiratie wel altijd welkom is op jacht naar dé naam vind je hieronder de volledige top 5 volgens ikbenzwanger.com. En omdat je van inspiratie nooit genoeg kan hebben, lees je hier nog meer inspiratie voor populaire babynamen in 2019.

Top 5 populairste jongensnamen 2019

1. Finn

2. Kyan

3. Noé

4. Luuk

5. Otis

Top 5 populairste meisjesnamen 2019

1. Zoë

2. Nora

3. Mila

4. Yara

5. Femke

Kort en bondig

Wat enorm opvalt is dat korte bondige namen enorm in trek zijn. 3 á 4 letters blijken voldoende voor een leuke kindernaam. Iets waar ik me, als moeder van Mila, Bas en Sem, helemaal bij aan kan sluiten.••Op mamaLou blogt maak ik soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, ik daar een commissie voor ontvang. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Delen vind ik fijnFacebookPinterestWhatsApp

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Menu

%d bloggers liken dit: