Home » Populaire kerstcadeau’s voor 2018

Populaire kerstcadeau’s voor 2018

Nu de pepernoten en ander sinterkerst snaaigoed in de winkels liggen, mag ik ongegeneerd los over de aanstaande feestdagen. Ben jij al begonnen met het inslaan van cadeautjes voor sinterklaas en/of kerst? Of zit je nog in de inspiratiefase? Ik heb een overzicht gemaakt van populaire kerstcadeau’s. Leuk om te geven en leuk om te krijgen!

Brievenbus cadeau

Je bent niet altijd in de gelegenheid om je kerstcadeau persoonlijk te overhandigen, maar wil wel iets leuks geven. Dan is een brievenbus cadeau perfect! En nee, dat hoeft echt niet per se een bon te zijn. Liever niet zelfs. Er zijn superleuke cadeautjes die door de brievenbus heen passen.

•Bloomini brievenbusbloemen (schattige boeketjes die je kunt ophangen)

•Chocstar waarbij je zelf je chocola mag samenstellen

Lees ook: Chocola van Johnny Doodle, maar who the fudge is Johnny?

Gekregen voor mijn verjaardag, maar net zo leuk voor een andere feestelijke gelegenheid

Kerstpakket

Een kerstpakket krijgen is geen verplichting van je werkgever, maar een gunst. En toch rekenen we er elk jaar weer massaal op. Een kerstpakket krijgen, van bijvoorbeeld kerstpakket.net, is dan ook gewoon erg leuk. Ook als particulier is het erg leuk om een kerstpakket te geven. Aan de schoonmaker, je liefste vriendin of je schoonmoeder. Een met liefde en aandacht samengesteld pakket kan nooit suf zijn.

Fout kerstcadeau

Kerst is de ultieme gelegenheid om met een überfout cadeau op de proppen te komen. Zeker als je meedoet met een dobbelspel of ander cadeautjesspel. Proud to be fout:

•Het beroemde wijnglasfles

•The gift of nothing (waarbij je inderdaad niets geeft. Het niets wordt wel mooi verpakt. Kost wat, maar dan heb je ook… niets!)

•WC gastenboek

Een belevenis als cadeau

Ik zei het al, liever geen bon. Er is hier een uitzondering op: een belevenisbon. Als je de ontvanger goed kent, kun je hier lekker mee uitpakken. Met kaartjes voor een tof concert, festival of draagconsult bijvoorbeeld.

Lees ook: Een kerst boekenlegger knutselen

Zelfgemaakt cadeau voor kerst

Moeite, liefde en aandacht. Dat willen we graag terugzien in een cadeau. Het is daarom niet heel verrassend dat een zelfgemaakt cadeau enorm wordt gewaardeerd. Dat hoeft zeker niet altijd een knutsel van de kinders te zijn. Ook wij mogen zonder gêne creabea (proberen te) zijn.••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond