Home » Win een poppendrager van Saralou’s | #sinterwinweekend

Win een poppendrager van Saralou’s | #sinterwinweekend

Is een weekend van zichzelf al erg leuk, het #sinterwinweekend was geweldig. En ook die is voorbijgevlogen. Vandaag hebben we weer een hele rits cadeau’s voor je in petto. Aan het eind van dit artikel vraag ik je nog één keer door te hoppen naar de volgende. Doe je eerst mee met de winactie van vandaag? Ook vandaag worden de kinderen die graag met poppen spelen op hun wenken bediend. Ik mag namelijk een poppendrager van Saralou’s verloten!

Net als mama!

Niets voor niets zit er een kaart tussen mijn foto- en draagmijlpaalkaarten die zo heet; Net als mama. Zien is doen en onze kinderen doen ons graag na. Vaak is het gewenst, maar het kan ook confronterend zijn. Gelukkig is zo’n spiegel voorgehouden krijgen meestal gewoon erg grappig en zelfs schattig. Als ze rondparaderen met een pop bijvoorbeeld. Het gezicht achter Saralou’s is Nancy en zij heeft voor mij van een draagdoek die ik weinig meer gebruikte een drager en poppendrager gemaakt. Helaas lukte het niet om in dit artikel daar al iets van te laten zien. Dat houden jullie dan ook op een draagdinsdag nog te goed.

Saralou’s

De prijs van vandaag is werderom speciaal voor onze kindjes die graag voor popjes zorgen. Het is dus gemaakt door Nancy. Sommige mensen maken meteen iets in je los. Ze pakken je en nemen je mee in hun verhaal. Krijgen een instant gunfactor. Dat doet Nancy met mij. Ze maakt dragers als hobby, niet om er beter van te worden. Met Saralou’s maakt ze dragers tegen nagenoeg alleen materiaal- en verzendkosten. Ze verdient er dus niks aan. Soms krijgt ze wat extra’s en dan houd ze dat apart voor verzendkosten of een gratis drager voor mama’s die het zich echt niet kunnen veroorloven om te dragen.

Waarom? Waarom zou je zoiets doen? Ik vind het echt heel erg van mezelf, maar dat was meteen de eerste vraag die bij mij opkwam toen ik haar verhaal hoorde. De reden is eigenlijk heel simpel; ze wilt graag dat iedereen die dat wil de kans krijgt ergonomisch te dragen. De kosten voor een drager variëren rond de €40,00 á €50,00, afhankelijk van het soort stof wat er gebruikt wordt. Voor de poppendragers vraagt ze iets meer dan alleen een vergoeding in de materiaalkosten. De winst hiervan wordt gebruikt om kerstpakketten te maken voor tienermoeders. Voor €15,00 heb je een poppendragertje zonder naam en voor €3,00 extra één met naam. Erg leuk voor Sinterklaas.

poppendrager

Win een poppendrager

Niet alleen omdat het zo’n superleuke prijs is, maar vooral omdat ik Nancy meer bekendheid gun, mag je de volgende handelingen uitvoeren om kans te maken op de wit met lichtblauwe poppendrager;

☆ Volg Saralou’s op Facebook
☆ Volg mij op Facebook
☆ Reageer, like, deel (openbaar) of tag op/onder het actiebericht op Facebook. De keus is aan jou wat je uitvoert. Voor elke handeling krijg je een lootje.

Hop Hop Hop Hop on

Voor de laatste keer dit weekend wijs ik je de weg naar de volgende blog na mij; vandaag is dat Linda. Bij haar maak je kans op een TipToi wereldatlas. Hoewel het sinterwinweekend voorbij is, heb ik maandag nog een onwijs leuk artikel voor je in petto in samenwerking met V-Tech. Hierbij maak je dus ook kans op een leuk V-Tech product. Welke en hoe of wat zie je morgen. Kom gerust voorbij klikken.

Fijne zondag!

《Tamara Toonen gefeliciteerd! Je mag je  dochtertje blij gaan maken met deze mooie draagzak. 《《

Op 24 november 2017 worden alle winnaars bekend gemaakt.
De te winnen product is ter beschikking gesteld door Saralou’s.••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Reacties

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond