Met kinderen die in opeenvolgende maanden jarig zijn, Sinterklaas en kerst die daarna meteen volgen raken mijn ideeën voor cadeautjes een beetje uitgeput. Op dit moment kraken mijn hersenen vooral voor cadeautjes voor Mila. Over een krappe maand wordt mijn jongedame alweer 4 jaar. Wat te geven? En is het een echt verjaardagscadeau of meer iets voor in de zak van Sinterklaas? Ik vind het lastig om te bedenken wat wij zullen geven, laat staan cadeausuggesties geven aan de verjaardagsvisite die daarom vragen. Ik hou daarom al even mijn ogen en oren open. Wie weet waar je tegenaan loopt. In dit geval een poppendrager dus! Een poppendrager voor Sinterklaas, voor een verjaardag of gewoon zomaar. Hoe dan ook een leuk idee!
 

Een poppendrager voor Sinterklaas

 
Kinderen doen je al vrij snel na, had ik in de gaten. Goede zaken, maar ook minder leuke gewoontes. Over dat laatste gaan we het maar niet hebben. Laten we het erop houden dat ze van alles van ons overnemen. Dat zal ook de reden zijn dat onze poppenmoeders graag hun kindertjes dragen. Mijn poppenmoedertje heeft nu een onergonomische drager uit de speelgoedwinkel. Dat moet natuurlijk anders! 😉 Gelukkig is er van alles mogelijk, in verschillende prijsklassen.
 
Lees ook: Dragen vanaf de geboorte tot de peuterleeftijd met de Babylonia Flexia
 

(Laten) maken

 
• Miss Catie is alom bekend om haar Tummytuck, maar ze is van meerdere markten thuis. Zo maakt ze ook custom poppendragers. Er zijn verschillende mogelijkheden zoals een ssc, een half buckle of misschien wel een mei tai voor je mini me. Ook inbreng van een stofje of scraps is mogelijk. €17,95
 
poppendrager voor sinterklaas van miss catie made it
 

Zelf aan de slag

 
Voor de crea bea’s onder ons is er tot slot nog de mogelijkheid om zelf een poppendrager voor Sinterklaas te fröbelen.  Op Kiind zag ik dit patroon waarmee je een poppen mei tai kunt maken.
 
Lees ook: De draag(dins)dag: anders dragen
 

Kopen

 
Bij het schrijven van dit artikel heb ik zoveel moois gezien. Om hebberig van te worden! Het was te veel om uit te zoeken waar het allemaal te koop is en waar het goedkoopst. Wel krijg je door dit overzicht een idee van welke merken er een poppendrager te koop is. En daarna is het een kwestie van onze grote vriend Google inschakelen.
 

poppendrager

 
Boba mini  €29,95
LennyLamb Poppendrager vanaf €19,95
Bondolino €22,00
Isara €25,00
Ergobaby €29,90
Beco mini €29,99
Babylonia BBtai €18,50
 

 poppen draagdoek

 
Hoppediz Poppendraagdoek €22,00
Little Frog €24,95
ByKay €29,95
LennyLamb €30,95
Storchenwiege €19,00
 

Overig

 
Little Frog poppenringsling €24,95
ByKay poppen slendang €14,95
 
 
 

Heb jij een lief poppenmoedertje die een poppendrager wel zou kunnen waarderen?

 
 
De te schattige foto is eigendom van Cathelijne
 

••Op mamaLou blogt maak ik soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, ik daar een commissie voor ontvang. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer.

 %d bloggers liken dit: