Home » Polsbandjes kopen? 4 punten om rekening mee te houden!

Polsbandjes kopen? 4 punten om rekening mee te houden!

Wij zetten hier 4 punten op een rijtje om rekening mee te houden bij polsbandjes kopen voor een evenement of festival bijvoorbeeld.

Bij het organiseren van een evenement komt heel wat kijken. Vandaar dat het nogal eens voorkomt dat er iets vergeten wordt. Polsbandjes zijn hier een goed voorbeeld van. Toch kan een evenement eigenlijk niet zonder dit soort bandjes. Vergeet ze daarom vooral niet te bestellen. Twijfel je wat de beste polsbandjes voor jouw evenement zijn? Wij zetten hier 4 punten op een rijtje om rekening mee te houden bij polsbandjes kopen.

1. Sluiting

Polsbandjes zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Wie een blik op deze bandjes werpt, ziet al snel dat er verschil zit in de sluiting. Je kunt bijvoorbeeld voor polsbandjes met een plakstrip kiezen. Het voordeel van deze bandjes is dat ze makkelijk om de pols bevestigd kunnen worden. Omdat deze polsbandjes goedkoop zijn, zijn het geliefde festivalbandjes. Er zijn overigens ook nog andere mogelijkheden. Zo kun je bijvoorbeeld bandjes met een druk- of treksluiting kopen. Het voordeel van deze bandjes is dat ze maar één keer gebruikt kunnen worden. Hierdoor kan er geen misbruik van gemaakt worden.

2. Materiaal

De sluiting is een belangrijk aandachtspunt bij polsbandjes kopen, maar het is zeker niet het enige waar je op moet letten. De bandjes zijn namelijk ook verkrijgbaar in verschillende materialen. Vaak wordt er voor de goedkoopste optie gekozen, maar dit is niet altijd de beste keuze. Organiseer je een meerdaags festival of evenement? Dan is het verstandig om voor degelijke polsbandjes te kiezen. Het is bovendien van belang dat de bandjes lekker zitten, want bezoekers moeten ze meerdere dagen kunnen dragen zonder dat ze gaan irriteren. Vandaar dat veel evenementen voor geweven polsbandjes kiezen. Wil je een keer iets anders? Dan zijn rubberen armbandjes een goede keuze.

3. Bedrukkingsmogelijkheden

Op evenementen wordt vaak gewerkt met verschillende kleuren bandjes. Dit is onder meer handig om de 18-plussers en 18-minners uit elkaar te houden. Als het om een eendaags evenement gaat, is dit een prima oplossing. Organiseer je een meerdaags evenement? Dan kun je overwegen om polsbandjes te bedrukken. De bandjes van evenementen die langer dan een dag duren worden vaak bedrukt met de naam van het evenement en de datum. Heb je een polsbandje op het oog en ben je van plan om deze te bedrukken? Kijk dan goed of dit mogelijk is. De meeste bandjes kunnen bedrukt worden, maar er zijn uitzonderingen.

4. Bestel ze op tijd

Dit lijkt misschien een open deur, maar er zijn genoeg voorbeelden bekend van evenement die hun polsbandjes te laat bestelden. Het gevolg hiervan was dat zij op de dag(en) van het evenement geen bandjes hadden. Hierdoor kan het allemaal behoorlijk chaotisch worden, want er moet last minute een oplossing bedacht worden. Omdat jij jouw tijd vast wel beter kunt besteden, doe je er goed aan de bandjes op tijd te bestellen.••Op mamaloublogt.nl maken we soms gebruik van affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via die link een aankoop doet, wij daar een commissie voor ontvangen. Dit kost jou niets extra. Daarnaast word ik soms betaald of ontvang ik producten in ruil voor een artikel. Meer informatie vind je in mijn disclaimer. ••

 Wat vind jij?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Welkom op Mama blogt!
Op deze blog vind je artikelen vol inspiratie, ervaringen en tips rondom het ouderschap, maar ook rondom het vrouw zijn. Want elke moeder is immers ook een vrouw.
Met ruim 1000 blogs heb je vast en zeker genoeg te lezen. Veel plezier!

Gratis aanvragen!

Voor jou!

Mooi en gezondMooi en gezond